J. Rubák 42. (p.)
1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 15:30

17.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náměšť ztratila zápas během dvou minut


Branky


42. J. Rubák (p.) - 59. M. Pánek , 61. V. Říha
15

Rychlé dvě branky během dvou minut zajistily Šebkovicím tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Utkání se vzhledem k rekonstrukci hlavní plochy hrálo na vedlejší ploše a k vidění bylo hodně soubojů, ale šance začali přicházet až v závěru poločasu, kdy zahrozili dvakrát hosté a za domácí se nejvíce prosazoval Bednář. Jeden jeho rychlý brejk zastavil nedovoleně hostující golman, a tak šli domácí ve 42. minutě z penalty Rubákem do vedení - 1:0.

Hosté po přestávce otočili

Po přestávce hosté přidali na aktivitě, ale domácí drželi vyrovnanou hru. V 59. minutě domácí faulovali na hranici šestnáctky a Pánek se z trestného kopu trefil přesně a bylo srovnáno - 1:1. Hned po rozehrávce domácí propadli a hosté z brejku Říhou v 61. minutě během dvou minut otočili - 1:2. Ve zbytku utkání byl zápas zase spíše o soubojích ve středu hřiště a žádné příliš pohledné akce k vidění nebyli, a tak domácí po slabé dvouminutovce přišli o všechny body.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Šebkovice
Václav Říha (hráč): Na rezervním hřišti v Náměšti nás čekal těžký zápas. V prvním poločase jsme měli převahu a několik dobrých příležitostí, které jsme neproměnili. Domácím se podařilo v závěru poločasu dostat do vedení díky penaltě. V 59. minutě jsme dali pěkný gól z trestného kopu a chvíli potom druhým gólem se nám podařil zápas otočit.



Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
M. Kováč [-] - P. Kučera [-] (81. J. Gottvald [-] ) , R. Bednář [-] (75. V. Chlanda [-] ) , J. Klíma [-] , Š. Rybníček [-] , J. Rubák [-] , M. Matoušek [-] (46. A. Drtílek [-] ) , O. Horký [-] , J. Tomek [-] , M. Veselý [-] (62. M. Štolfa [-] ) , R. Dufek [-]

TJ Sokol Šebkovice
K. Klubal [-] - K. Rygl [-] , Š. Dvořák [-] , L. Venhoda [-] , M. Rybka [-] , M. Pánek [-] , T. Kotačka [-] , M. Bartejs [-] (46. Z. Maule [-] ) , V. Němec [-] (88. D. Volf [-] ) , V. Říha [-] (78. T. Bílek [-] ) , K. Busta [-]

ŽK: 49. M. Veselý , 55. J. Klíma , 80. R. Dufek - 36. Š. Dvořák , 91. M. Pánek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠLEJTR Jiří - HANZL Daniel, KŘÍŽ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů