3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 15:30

17.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bedřichov potvrdil roli favorita


Branky


15

Domácím vyšel vstup do zápasu a poté jej dovedli ke třem bodům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Homola v druhé minutě našel ve vápně volného Diviše, který míč uklidil s přehledem do sítě - 1:0. Pověst kanonýra v deváté minutě první střelou v zápase nepotvrdil hostující Maleta, kterému míč v rozhodující moment skočil a jeho projektil mířil vysoko nad bránu Bartoně. Snajpr HFK tak svůj střelecký účet nerozšířil a zůstal na 14 vstřelených brankách. Homola měl prsty i v druhé brance domácích, když tentokrát vybídl v 11. minutě Doška, který nabídnutou šancí nepohrdl - 2:0. Po čtvrthodině hry předvedli všichni tři ukázkovou kombinaci na jeden dotek, ale Homola se do střelecké listiny v jasné šanci nezapsal - míč poslal jen těsně vedle branky třebíčského brankáře. V závěru prvé půle se po střetu se spoluhráčem ve vlastním vápně zranil gólman Bartoň a do branky do druhého dějství musel Šána.

Domácí si vedení pohlídali

Ten po sedmi minutách druhé půle vychytal v jasné šanci veterána Koníře a po hodině hry předvedl skvělý reflex v další jasné šanci třebíčských fotbalistů. Další šanci ke skórování měl i Homola, ale střeleckou smůlu v sobotním zápase neprotrhl. Až čtvrthodinku před koncem uklidnil domácí výběr druhou brankou v zápase Diviš a stanovil tak konečný výsledek zápasu na 3:0. 

 

TJ Sokol Bedřichov / web



Sestavy


TJ Sokol Bedřichov
T. Bartoň [-] (46. P. Šána [-] ) - D. Tesař [-] (62. V. Pavlíček [-] ) , R. Diviš [-] , M. Neuwirth [-] , V. Došek [-] (71. J. Hruška [-] ) , Š. Homola [-] (83. L. Dvořáček [-] ) , P. Štěpánek [-] (83. D. Šaroun [-] ) , J. Vorálek [-] , J. Vodička [-] , J. Mareš [-] , J. Göth [-]

HFK Třebíč B
M. Beneš [-] - G. Ofosu [-] (46. L. Meczl [-] ) , V. Maleta [-] , J. Uličný [-] , I. Koníř [-] , T. Nnadi [-] , F. Richtr [-] , T. Hrbáček [-] , S. Renát [-] (46. P. Kremláček [-] ) , P. Sedláček [-] , M. Sáček [-] (40. J. Dlapka [-] )

ŽK: 41. J. Göth - 73. P. Sedláček .
Počet diváků: 175. Rozhodčí: ŠETEK Jiří - SURÁN Vlastimil, ČÍŽEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích