0:1
(0:1)
23. D. Mitev
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

16.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Želetava nestačila na Luka


Branky


23. D. Mitev
18

Utkání přineslo jedinou branku, kterou vstřelili hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Ambiciózní hosté začali na Třebíčsku aktivněji. Nejprve Tuma přestřeli a poté Mitev mířil z malého vápna vedle levé tyče. a nakonec to byli oni, kdo jako jediní v zápase vstřelili branku. Ve 23. minutě dostal míč za Partla středopolař Mitev, kterého po únika našel Tuma a hosté vedli - 0:1. Domácí proti vstřelené brance vehementně protestovali, ale sudí byli neoblomní a hlavní Cirhan navíc vyloučil Veselského, který si z lavičky neodpustil několik nadávek. Chvíli na to navíc musel hřiště nuceně opustit Poledna, kterého nahradil zkušený Dvořák. Domácí drželi do konce prvního poločasu otěže zápasu ve svých rukách, dostali se i do několika šancí, ale hostující brankář Adam Prchal byl vždy na místě. Do kabin šli tak v lepší náladě hosté.

Hosté si vedení pohlídali

I po přestávce se hrála vyrovnaná partie, ale ani jeden z celků míč do sítě nedostal. V závěru byl navíc po dvou zbytečných kartách v krátkém sledu vyloučen želetavský Homola. Poté už si hosté zápas pohlídali.



Ohlasy k zápasu


Sokol Želetava
Aleš Pacas (trenér): Soupeř kvalitně posílil a v úvodu byl lepší. Což vyustilo v první branku po sporné situaci. Hra se pak vyrovnala a měli sme několik šancí vyrovnat, ale vždy nás vychytal hostující brankář. Daleko horší je že jsme do jara vstoupili s 13 či 14 hráči do pole a po prvním kole jsme minus čtyři po dvou vážnějších zranění a dvou nesmyslných kartách. O všem vypovídá , že první kolo dohrávame s náhradním brankářem v poli. Jaro u nás nebude o tom kolik bodů nahrajeme, ale zdá s takovouhle vůbec soutěž dohrajeme.

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
Petr Kuchta (trenér): Zápas a samotnou hru ovlivnilo počasí které zde spíše připomínalo výstup na Sněžku. Vítr který zde panoval na kráse moc nepřidal. V závěru utkání nás podržel brankář Adam Prchal. Musím konstatovat že mohu být spokojen pouze s výsledkem.



Sestavy


Sokol Želetava
J. Partl [-] - M. Homola [-] , Z. Daniel [-] (80. M. Tománek [-] ) , J. Novák [-] , V. Čurda [-] (63. M. Čurda [-] ) , M. Poledna [-] (27. Z. Dvořák [-] ) , M. Jungr [-] , T. Simandl [-] , A. Pacas [-] , D. Hybner [-] , F. Kasáček [-]

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
A. Prchal [-] - M. Kolda [-] , J. Uherek [-] , L. Tuma [-] (91. D. Stejskal [-] ) , J. Benáček [-] , P. Navrátil [-] , R. Prchal [-] (77. F. Toman [-] ) , M. Jícha [-] , D. Mitev [-] , J. Urbánek [-] , P. Čermák [-]

ŽK: 24. T. Veselský , 89. M. Homola - 38. J. Benáček , 57. J. Urbánek , 80. D. Mitev , 86. P. Navrátil , 89. L. Tuma . ČK: 24. T. Veselský , 89. M. Homola .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: CIRHAN Miloš - SURÁN Vlastimil, CVEKL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích