4:2
(1:1)
2. M. Šmarda
64. M. Somerauer (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2024 16:30

25.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěboř přehrála Rapotice


Branky


12. L. Dvořák , 49. P. Chlad , 57. L. Dvořák , 90. A. Bažout - 2. M. Šmarda , 64. M. Somerauer (vl.)
19

Domácí uhráli tři body, které je drží v boji o první místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Důrazný Durajka vybojoval míč na domácím stoperovi a ve 40. vteřině vstřelil Michal Šmarda už svoji osmnáctou branku v sezóně - 0:1. Vedení však Rapotice dlouho neudržely. Po dvanácti minutách hry nepovedenou střelu uklidil do sítě ve skluzu Dvořák a bylo vyrovnáno - 1:1. Do vedení mohl hosty poslat Válek. Před tím než míč přešel brankovou čáru však sudí Kylar pískal útočný faul a gól tak neplatil. Iniciativu přebrali dle předpokladů domácí a několik závarů ve vápně musel vyřešit až gólman Laš. Velkou šanci na změnu skóre měl s chutí hrající Šmarda, když se postavil k přímáku z dobré vzdálenosti. Jeho projektil však mířil jen do tyče a nikdo z hostů jej nedokázal do sítě uklidit. Do kabin se tak odcházelo za nerozhodného stavu.

 

Domácí po přestávce rozhodli

Během úvodní čtvrthodinky měli domácí minimálně tři vyložené šance, ze kterých vstřelili dvě hodně laciné branky - 3:1. Hosté však  měli spoustu času s výsledkem něco udělat a utkání zdramatizovat. To se povedlo po půlhodině hry Válkovi, který bystře odhalil rozehrávku domácího kapitána a posla míč ze třiceti metrů do sítě . Bohužel byl za to odměněn žlutou kartou a sudí Kylar hrubě ovlivnil utkání, když branku neuznal. Domácí kapitán si po dalších pěti minutách vstřelil po Durajkově trestňáku hlavou ukázkového vlastence a na drama bylo zaděláno - 3:2. Domácí však hráli pozorně a do žádných větších šancí soupeře nepouštěli a naopak mohli několikrát přidat pojišťující gól. To se jim povedlo v 90. minutě, když brejk do otevřené obrany využil střídající Bažout - 4:2.

 



Ohlasy k zápasu


FC Chotěboř
Martin Jakeš (trenér): Byl to náročný zápas hlavně po psychické stránce, ale i přes drobné peripetie jsme jej zvládli. První branka, kterou jsme dostali nám asi paradoxně pomohla, i když si myslím, že tomu předcházel faul na našeho hráče. Některé pasáže hry musíme příště lépe zvládnout, ale i přesto chválím hráče za jejich přístup v zápase.

FC Rapotice
Tomáš Laš (brankář): Utkání tak skončilo výsledkem 4:2 pro domácí. Při troše dobré vůle bylo i na bod, ale hold nám přáno v Chotěboři nebylo. Za předvedený výkon i v okleštěné sestavě se však stydět nemusíme. Bez porážek nejsou výhry a je třeba vidět i pozitiva, což je třeba osmnáctá branka našeho kanonýra Michala Šmardy, nebo spolehlivý výkon Dominika Zahrádky na beku.



Sestavy


FC Chotěboř
J. Gregor [-] - L. Dočekal [-] (81. V. Klement [-] ) , J. Fiedler [-] - M. Somerauer [-] , L. Dvořák [-] , F. Janda [-] (46. A. Bažout [-] ) , T. Formáček [-] , J. Voborník [-] (70. R. Musílek [-] ) , T. Jakeš [-] (90. P. Klimeš [-] ) , P. Chlad [-] , T. Gregor [-]

FC Rapotice
T. Laš [-] - D. Zahrádka [-] - D. Liusik [-] , T. Válek [-] (76. V. Doležal [-] ) , P. Sobotka [-] , T. Čech [-] , M. Laš [-] , P. Tesař [-] , A. Palát [-] , M. Šmarda [-] , R. Durajka [-]

ŽK: 81. R. Musílek , 89. T. Jakeš - 4. A. Palát , 50. T. Čech , 57. M. Laš , 58. T. Válek , 67. R. Durajka , 67. D. Liusik .
Počet diváků: 201. Rozhodčí: KYLAR Roman - ŽALOUDEK Patrik, KADLEC Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Jan Gregor
Tip experta: výhra domácích

Výhra domácích, už není kam uhnout.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů