2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 15:00

19.kolo, Divize E, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strání zdolalo Rýmařov a vede tabulku o čtyři body


Branky


12. L. Miklovič (p.) , 48. J. Michalec
13

Strání si v domácím prostředí dle předpokladů poradilo s Rýmařovem a zvítězilo 2:0. Díky zaváháním Kozlovic se v divizní tabulce dostávají do čtyřbodového náskoku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strání nastartoval pokutový kop

Oba týmy se musely ve Strání vypořádat s nepříznivými podmínkami v podobě silného větru. I tak toho bylo poměrně mnoho k vidění. 

Strání na rýmařovské hráče od úvodu naběhlo, snažilo se vstřelit brzký gól. Navzdory velkému tlaku ale Jiskra přečkala úvodní desetiminutovku bez inkasované branky, ke smůle hostů ale přišel záhy faul Zifčáka v pokutovém území a nařízená penalta. K její exekuci se postavil Luboš Miklovič a poslal Strání již ve 12. minutě do vedení 1:0.

Obraz hry se po vedoucím gólu nezměnil, Strání nadále dobývalo, ale do šancí se buďto nedostávalo, nebo v bráně Jiskry stál připraven Pitron, který několik velkých příležitostí soupeře zneškodnil. Hosté měli nějaké náznaky příležitostí, většinou ale byly nepřesné. Největší šanci Rýmařova měl na svědomí Kamil Kocúr, jehož střela gólmana Nemravu vyplašila, přízemní pokus si ale cestu do sítě nenašel. V další příležitosti byl v zajímavé šanci Jeřábek, který vytvořil tlak na brankáře domácích, míč ale následně po špatném odkopu Nemravy nedokázal dotlačit do sítě Palys. Do kabin se tak odcházelo za stavu 1:0 pro Strání.

 

Rychlý gól rozhodl o osudu utkání

Po změně stran se hráči Strání opět vrhli na soupeře a vytěžili z toho pojišťovací branku, kdy se ve 48. minutě prosadil přesnou střelou na zadní tyč Jan Michalec - 2:0. Druhý obdržený však gól rýmařovské fotbalisty nepoložil, spíše naopak, začali být více aktivní. 

Dvě dobré příležitosti si Rýmařov připravil. Tou první bylo nastřelené břevno, při druhé šel Navrátil sám na Nemravu, svůj nájezd ale v gól neproměnil. I přesto ale Strání dění na hřišti ve druhé půli kontrolovalo a až na tyto výjimky soupeře do žádné další šance nepustilo. Naopak domácí mohli skóre navýšit, proti byl však vždy brankář Pitron. Strání tak zvítězilo pohodlně 2:0 a upevnilo si náskok v čele tabulky.



Ohlasy k zápasu


FC Strání
Vladimír Beker (trenér): Jsem moc rád, že jsme odčinili předcházející zaváhání a zase odskočili druhým Kozlovicím. V tréninku jsme poctivě pracovali. Bylo to hlavně o nastavení hlavy, psychice. Situace nebyla jednoduchá pro hráče ani pro nás členy realizačního týmu. Klukům ale musím poděkovat za to, jak komunikovali, byli otevření. Přístup v nedělním zápase byl naprosto v pořádku, všichni do toho dali maximum.




Sestavy


FC Strání
V. Nemrava [-] - L. Miklovič [-] (90. T. Jurčeka [-] ) , J. Michalec [-] (75. O. Čaňo [-] ) , F. Hruboš [-] (90. F. Kičin [-] ) , M. Michalec [-] (82. A. Nomilner [-] ) , J. Spáčil [-] (75. R. Holík [-] ) , A. Řihák [-] , P. Silnica [-] , J. Švrček [-] , D. Jahoda [-] , T. Dekleva [-]

SK Jiskra Rýmařov
V. Pitron [-] - L. Zifčák [-] (62. M. Němec [-] ) , J. Kolísek [-] (75. T. Furik [-] ) , D. Hleba [-] , D. Furik [-] , J. Kocúr [-] , K. Kocúr [-] , P. Jeřábek [-] , M. Křepelka [-] (83. R. Marek [-] ) , P. Navrátil [-] , T. Palys [-]

ŽK: 39. D. Furik , 80. D. Hleba .
Počet diváků: 340. Rozhodčí: Budovič Pavel - PROKŮPEK Kamil, VLK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Patrik Lidmila

Expert: Roman Vejvoda
Tip experta: výhra domácích

Strání zaváhalo, tak to bude chtít napravit. Výhra domácích a větším rozdílem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích