J. Sotolář 38. (p.)
J. Novák 52.
J. Sotolář 55. (p.)
3:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.03.2024 18:30

18.kolo, Divize E, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baťov promrhal tříbrankový náskok a nakonec remizoval s Novými Sady


Branky


38. J. Sotolář (p.) , 52. J. Novák , 55. J. Sotolář (p.) - 58. M. Ambrož , 63. M. Ambrož , 94. F. Přikryl
8

Baťov měl páteční zápas s Novými Sady skvěle rozehraný. V 55. minutě už vedl 3:0, nicméně ani tento pohodlný náskok týmu nestačil k zisku třem bodům. Nové Sady se fantasticky vrátily do zápasu a vybojovaly alespoň bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nabídla branku z pokutového kopu.

Do zápasu sice vstupovali hosté v roli favorita, nicméně to byl Baťov, který byl hned od úvodu utkání aktivnějším. Hned ve 4. minutě mohl otevřít skóre Chytil, ale na přihrávku Votavy do vápna o kousek nedosáhl. O pár minut později střílel Votava, s jeho tečovanou ránou si ale poradil Kofroň jistým zákrokem.

Baťov byl nadále nebezpečnějším, nicméně ani z další šance ve 21. minutě nedokázal vytěžit úvodní gól. Chytilovu střelu skvělým zákrokem Kofroň vyrazil, dorážka Votavy do prázdné brány pak už byla z ofsajdového postavení. Votava pak neuspěl ani ve 26. minutě, kdy se snažil nápaditě přehodit brankáře, jenž však míč dokázaůvyškrábnout na roh.

Na branku tak museli fanoušci čekat až do 38. minuty. To Votava využil své rychlosti, přičemž jej bránící hráč zastavil pouze faulem v pokutovém území. Nařízenou penaltu pak bezpečně proměnil Jiří Sotolář - 1:0. Do šaten se tak odcházelo za zaslouženého vedení 1:0 pro domácí tým.

Dalších pět branek a dělba bodů

Hosté se z drtivého tlaku soupeře oklepali a do druhé půle vstoupili lépe. Již ve 49. minutě se Krátký snažil o vyrovnání, míč však proletěl nad břevnem Medkovy svatyně. Aktivitu hostů ale v 51. minutě uzemnil Jakub Novák, jenž si převzal přihrávku Votavy a skvělou technickou střelou na zadní tyč nedal Kofroňovi šanci zasáhnout - 2:0. Tvrdý direkt ještě přišel v 55. minutě, kdy byl odpískán další pokutový kop, tentokrát po faulu na Kopeckého. Jiří Sotolář se nemýlil a přidal svou druhou branku v zápase - 3:0.

Inkasovaná branka hosty nakopla a už o pouhé tři minuty později snížili skóre. Nové Sady využili svého důrazu ve vápně, díky kterému se dostal k míči Martin Ambrož a přesnou střelou nakopl svůj tým - 3:1. Tento moment zcela změnil průběh utkání, Nové Sady drtily svého soupeře a hnaly se za dalším snížením.

Toho se hosté dočkali v 63. minutě, kdy velké chyby v obraně využil opět Martin Ambrož a snížil už na rozdíl jednoho gólu - 3:2. Nové Sady pokračovaly v tlaku, srovnat mohl po samostatném úniku Foukal, nicméně trefil pouze tyč domácí brány. Rozhodnutí přišlo až v nastavení. Hosté po přímém kopu zakončovali hlavou, tento pokus sice Medek vyrazilm avšak pouze k Filipu Přikrylovi, jenž z dorážky dostal míč do sítě a rozhodl o osudu utkání - 3:3. Na jakoukoli reakci už nezbyl čas, Baťov v dramatickém utkání remizoval s Novými Sady 3:3.



Ohlasy k zápasu


SK BAŤOV 1930
Jiří Sotolář: Do zápasu jsme vkročili mnohem s větší aktivitou než náš soupeř z Nových Sadů. Vypracovali jsme si pár slibných šancí, ale nepodařilo se nám je proměnit. Až v 38', kdy nová posila z Napajedel Petr Votava byl zfaulován ve vápně a penaltu jsem s přehledem proměnil. Druhý poločas jsme opět začali lépe a odměnou nám byl gól na 2:0 z kopačky další jarní posily Kuby Nováka. Cítili jsme se na koni a po pár minutách jsem z penalty opět udeřil a zvýšil tak stav už na 3:0. Když ale soupeř po třech minutách snížil po trochu šťastném gólu na 3:1 začali se na hřišti dít věci. V 63' minutě snížili na rozdíl jediného gólu po nedorozumění v naší obraně a nedůrazu brankáře. Od té doby byli hráči z Nových Sadů seběvědomějším týmem a senzaci dokonali v poslední minutě, kdy využili poslední standardní situaci ve svůj prospěch. I takové dny jsou, ale věříme že ztráta dvou bodů pro nás nebude mít fatální následky.




Sestavy


SK BAŤOV 1930
F. Medek [-] - P. Bršlica [-] , P. Šiška [-] (10. M. Kopecký [-] ) , J. Kašík [-] , A. Buchta [-] , R. Chytil [-] (74. D. Hink [-] ) , J. Sotolář [-] , J. Novák [-] , P. Votava [-] , V. Zapletal [-] , J. Kadlec [-]

FK Nové Sady
Z. Kofroň [-] - M. Machálek [-] , R. Sobek [-] - J. Pančochář [-] , Z. Fládr [-] , F. Ždánský [-] - M. Ambrož [-] - M. Krátký [-] (63. J. Raška [-] ) , F. Přikryl [-] , A. Rus [-] , V. Foukal [-]

ŽK: 45. J. Novák , 90. A. Buchta - 87. F. Přikryl , 90. R. Sobek .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: PROKŮPEK Kamil - KORCH Jan, HAVRLANT Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Patrik Lidmila

Expert: Marek Kachlík
Tip experta: remíza

Baťov je v domácím prostředí nepříjemný. Nové Sady se pomalu zvedají. Tento zápas nepozná vítěze a skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích