3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.03.2024 15:00

17.kolo, Divize E, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strání si došlo pro pohodlné vítězství nad Novým Jičínem


Branky


10. F. Hruboš , 37. L. Miklovič (p.) , 63. M. Michalec
11

Souboj prvního týmu s posledním celkem divize E měl jasný průběh. Strání potvrdilo roli favorita a přehrálo Nový Jičín jasně 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strání rozhodlo v první půli

Strání v utkání stvrzovalo své tabulkové postavení a v duelu bylo jasně lepším týmem. Už v 10. minutě se radovalo z první vstřelené branky, když ve vápně Filip Hruboš uklidil míč přesně k zadní tyči - 1:0. 

Domácí nadále tlačili svého soupeře a dostávali se tak do dalších šancí. Po faulu ve vápně navíc ve 37. minutě dostali možnost pokutového kopu, kterou využil Luboš Miklovič naplno a brankáře poslal na druhou stranu - 2:0. Za takového stavu pak také hráči odcházeli do šaten.

 

Výhru stvrdil krásným gólem Michalec

I ve druhé půli bylo Strání lepším týmem. Svou dominanci potvrdilo v 63. minutě pohlednou akcí, kdy Miklovič sklepl na levou stranu míč Máriu Michalcovi a ten dělovkou o břevno zvýšil stav na 3:0.

Tímto gólem domácí naplno rozhodli o svém vítězství a to se také odrazilo v dění na hřišti. Stav 3:0 vydržel až do konce utkání.



Ohlasy k zápasu


FC Strání
Vladimír Beker (trenér): Výsledek je krásný ani výkon nebyl špatný. Začátek byl sice od nás trošku nervóznější, ale postupně to z nás spadlo a byli jasně lepším týmem. Věřím, že naše výkony půjdou ještě nahoru.




Sestavy


FC Strání
V. Nemrava [-] - L. Miklovič [-] , J. Michalec [-] (90. P. Macháčik [-] ) , F. Hruboš [-] , M. Michalec [-] (68. J. Spáčil [-] ) , D. Jahoda [-] , A. Řihák [-] (86. O. Čaňo [-] ) , P. Silnica [-] , J. Švrček [-] (86. F. Kičin [-] ) , A. Nomilner [-] (68. R. Holík [-] ) , T. Dekleva [-]

FK Nový Jičín
A. Hub [-] - R. Mwakona [-] , M. Palla [-] (82. O. Káňa [-] ) , M. Bartoň [-] (70. M. Kachel [-] ) , F. Štefek [-] (60. M. Janovský [-] ) , D. Korytář [-] , M. Cacek [-] (70. D. Cagaš [-] ) , A. Onyechere [-] , A. Toure [-] (60. D. Palla [-] ) , T. Magdon [-] , F. Nippert [-]

ŽK: 78. J. Spáčil - 35. R. Mwakona .
Počet diváků: 342. Rozhodčí: Zelený Martin - VLK Ondřej, GASNÁREK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Patrik Lidmila

Expert: Aleš Rus
Tip experta: výhra domácích

Tady bych se nebál říct, že to bude o víc gólů. Strání jednoznačně vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích