Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 15:30

21.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V přestřelce se nakonec radoval Ždírec, který překvapivě porazil Vrchovinu


Branky


11

Pět branek padlo ve Ždírci nad Doubravou v zápase domácích s Vrchovinou. Po závěrečném hvizdu se ze zisku tří bodů mohl radovat Ždírec, jenž zvítězil v poměru 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nabídla čtyři branky

Do zápasu vstoupili lépe domácí, ovšem počáteční tlak nevedl k žádné šanci. Postupem času však Vrchovina převzala otěže zápasu a vytvářela si jednu šanci za druhou. Úvodní šanci zápasu kdy šel Sytař sám na brankáře, ovšem místo střely se snažil najít ještě lépe postaveného spoluhráče, zapracoval velice hrbolatý povrch a bylo po šanci. O chvilku později se objevil Půlkrábek na velkém vápně s míčem na levé noze, jeho projektil před domácím brankářem zaplaval, jen tak tak ho vyrazil před sebe ke kanonýrovi Dubovi, ten ale při dorážce trefil dobře postaveného Gregovského.

 

Hned na druhé straně přišel trest za neproměněnou šanci. Po špatné komunikaci ztratili hosté po svém autovém vhazování míč, z čehož pak domácí centrem na zadní tyč našli Jana Málka a ten se nemýlil, stav utkání 1:0. Dále se po rohu Vrchoviny na zadní tyči objevil Sádecký, ovšem i jeho vychytal skvělý Gregovský. Ve 28. minutě našel Půlkrábek průnikovou přihrávkou Petra Sytaře a ten se tentokrát nemýlil a vyrovnal na 1:1.

 

Další šanci zahodil Adam Boušek, kdy se po závaru ve vápně objevil s míčem sám, křídelníka Vrchoviny ale Gregovský taky vychytal. Poté se ještě jednou střelou připomněl agilní Půlkrábek. Batelka po rohu hlavičkoval sám na malém vápně, ale přestřelil. Nakonec poslední minuty prvního poločasu byly divoké, nejprve se ve 43. minutě krásně za kolík trefil středopolař Martin Půlkrábek. Do kabin se ale nakonec šlo za nerozhodného stavu, kdy chybu brankáře Šmídy využil domácí útočník Matěj Vopršal.

Druhý poločas již toho moc nenabídl. Domácí tým se soustředil především na pevnou defenzivu a bezzubá Vrchovina nebyla schopná něco vymyslet. Už to vypadalo, že se urodí remíza jako na podzim, ovšem Ždírec využil chyby soupeře při bránění standardní situace. Nikým nehlídaný Vojtěch Gregovský na zadní tyči na dvakrát překonal Šmídu a misky vah převalil na stranu svého týmu - 3:2.

 

Vrchovina se snažila alespoň vyrovnat, ale nevytvořila si nic, z čeho by mohla domácí branku alespoň ohrozit. A tak se zrodila překvapivá výhra domácích 3:2.



Ohlasy k zápasu



SFK Nové Město na Moravě
Lukáš Michal (trenér): Zápas jsme si prohráli sami, nedokázali jsme proměnit spoustu šancí a naopak svojí nezodpovědností a velkými chybami v obraně jsme tři body darovali domácím!



Sestavy


TATRAN Ždírec nad Doubravou
D. Gregovský [-] - O. Štědrý [-] (93. P. Nekovář [-] ) , J. Málek [-] , M. Vopršal [-] , P. Pátek [-] , J. Rosůlek [-] (85. A. Mach [-] ) , V. Gregovský [-] , J. Novotný [-] , D. Vrána [-] (46. O. Pavlas [-] ) , M. Koutný [-] (90. D. Procházka [-] ) , M. Ráliš [-]

SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - J. Novotný [-] , T. Duba [-] , M. Pulkrábek [-] , A. Boušek [-] (63. P. Partl [-] ) , D. Šteffl [-] , J. Batelka [-] (72. L. Wolker [-] ) , P. Sytař [-] , L. Hekerle [-] (72. D. Bača [-] ) , T. Sádecký [-] (85. M. Jícha [-] ) , T. Švanda [-]

ŽK: 55. V. Gregovský , 57. J. Rosůlek , 81. P. Pátek , 90. D. Gregovský - 78. D. Bača , 80. P. Šmída , 81. T. Švanda , 90. P. Sytař .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: LANDSMAN David - DENEV Alex, ROSICKÝ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích