Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2024 15:30

21.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Líšeň obstarala demolici Staré Říše


Branky


11

Výsledkem 6:0 skončil zápas rezervy Líšně se Starou Říší. Brněnský tým tak v poklidu vyhrál a posunul se na třetí místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po první půli bylo rozhodnuto

Ve 21. kole Moravskoslezské divize skupiny D přivítalo béčko Líšně na svém hřišti soupeře ze Staré Říše. Ihned v úvodní minutě utkání našel Šípův centr Richarda Dostálka, který v tandemu s Bílkem poprvé nachytali hostující obranu z pravé strany a Dostálkovou střelou se Líšeň dostala do vedení. V 8. minutě dlouhý míč opět na Dostálka, který sklepl Rudykovi a ten s naprostou lehkostí a klidem naservíroval míč na nabíhajícího Petra Šípa, který míč uklidil k pravé tyči - 2:0.

 

V 10. minutě zahrával Šíp rohový kop z levé strany, na který si naskočil David Rudyk a hlavou se trefil k zadní tyči. Ze stejné strany rozehrával opět Šíp další rohový kop v 18. minutě, ze které se trefil hlavou z bezprostřední blízkosti opět Richard Dostálek. Další branka už v prvním poločase nepadla a do kabin se tak šlo za stavu 4:0.

Líšeň přidala i ve druhé půli

Do druhé půle vstoupila Líšeň s dvojitým střídáním a na hřiště přišli talentovaní dorostenci Cupal s Hochmanem. Hned po dvou minutách druhé půle zvládli domácí nádhernou kombinaci zakončit brankou, kterou vstřelil Václav Minařík. Za stavu 5:0 se hosté nedostávali do vážnějšího ohrožení brány, naopak Líšeň kombinační hrou jsme držela míč.

 

Až v 79. minutě se po povedeném průniku trefil Václav Hochman, pro kterého to byla první gólová premiéra v mužském fotbale a stanovil tak konečný výsledek na 6:0 pro rezervu Líšně.



Ohlasy k zápasu


SK Líšeň B
Roman Vytopil (asistent trenéra): Utkání jsme výsledkově zvládli. Proti Staré Říši jsme hráli v prvním poločase útočný fotbal, dali čtyři branky, druhou půlku už tam nebyl takový zápal. Dali jsme do hry nadějné dorostence, vstřelili další dvě branky. Jsme rádi za nulu vzadu. Jen škoda, že nechodí více diváků, kluci by si to rozhodně zasloužili.




Sestavy


SK Líšeň B
F. Ulrich [-] - D. Rudyk [-] , M. Daněk [-] (73. O. Horký [-] ) , V. Červík [-] , M. Toczyski [-] (73. R. Matocha [-] ) , P. Šíp [-] (46. V. Hochman [-] ) , R. Rimovičs [-] , R. Dostálek [-] , V. Minařík [-] (73. M. Ferlay [-] ) , T. Bílek [-] (46. J. Cupal [-] ) , L. Fall [-]

FSC Stará Říše
R. Dutka [-] - T. Trojan [-] , J. Pospíchal [-] , M. Pokorný [-] , A. Svoboda [-] (73. T. Novotný [-] ) , O. Kvych [-] , O. Tupik [-] (81. F. Nechvátal [-] ) , T. Lát [-] (81. S. Borzenko [-] ) , L. Kryštůfek [-] (46. M. Zarovnii [-] ) , J. Chramosta [-] , D. Tupik [-] (66. D. Drovalov [-] )

Počet diváků: 180. Rozhodčí: Nejezchleb Miroslav - HOLUB Radim, ŽALOUDEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích