T. Kovařík 73. (vl.)
A. Boušek 84.
2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 15:30

20.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchovina o své výhře rozhodla v závěru


Branky


73. T. Kovařík (vl.) , 84. A. Boušek
13

Vrchovina nakonec doma uhájila tři body, když v rámci 10. kola divize D porazila Břeclav 2:0. Rozhodovat museli domácí až v závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nenabídla

Úvod zápasu byl opatrný. Břeclav hrála vysoký presink, který domácí težko překonávali. Vrchvoina si pomáhala delšími přihrávkami, kterým chyběla přesnost.

 

Za zmínku stojí pouze únik Patrla, který byl ovšem zakončen slabou a nepřesnou střelou střelou. Ve 20. minutě Sytař průnikovou přihrávkou vybídl Šteffla, ovšem i jeho střele chyběla razance. Zbytek prvního poločasu se odehrál mezi vápny bez náznaků šancí.

 

Fanoušci toho tak v prvním poločase příliš zajímavého neviděli. Zcela po zásluze tak byl poločasový výsledek bezbrankový 0:0.

Rozhodnutí přišlo v závěru

Do druhé půle nastoupili domácí aktivněji. Ve 48. minutě se před brankáře dostal Duba, ovšem míc dobře netrefil a hostující brankář vyrazil střelu na roh. V 66. minutě měli ojedinělou šanci hosté, a to když po tečované střele musel domácí Šmída vyrážet míč před osamoceným útočníkem Břeclavi. V 69. minutě se do šance dostal opět Duba, ale tentokrát neměl nabito ostrými. Jeho volej brankovou konstrukci o pár centimetrů minul.

 

V 72. minutě padla první branka, Sádecký z levé strany odcentroval a Sytař hlavičkoval s přispěním hostujícího obránce přesně do šibenice Fibingerovi branky, 1:0. Od té doby bylo na hřišti pouze domácí mužstvo, náročný herní styl z prvního poločasu si na hostujícím týmu vybíralo daň a postupně fyzicky odešlo.

 

Střídání se domácím povedlo, když se o druhou branku v zápase postarali střídající Půlkrábek s Bouškem. První jmenovaný vyslal do samostatného úniku Adama Bouška, a ten si s chladnou hlavou poradil, 2:0. Poté se již zápas jen dohrával. Vrchovina tak v domácím prostředí získala tři body po výhře nad Břeclaví.



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - J. Novotný [-] (79. M. Pulkrábek [-] ) , T. Duba [-] , P. Partl [-] , D. Šteffl [-] , P. Sytař [-] , L. Hekerle [-] (66. A. Boušek [-] ) , L. Wolker [-] (46. J. Batelka [-] ) , T. Sádecký [-] , D. Bača [-] , T. Švanda [-]

MSK Břeclav
D. Fibingr [-] - T. Kovařík [-] (85. M. Tesař [-] ) , F. Grábl [-] , Š. Herman [-] , L. Mustafa [-] , M. Macháček [-] (61. N. Havlena [-] ) , M. Kriston [-] (74. T. Trčka [-] ) , M. Mikáč [-] , R. Knotek [-] (61. C. Hynek [-] ) , J. Hloch [-] , J. Fiala [-]

ŽK: 12. P. Sytař , 60. L. Hekerle , 63. D. Bača , 80. J. Batelka , 91. P. Partl - 57. M. Kriston , 67. T. Kovařík .
Počet diváků: 178. Rozhodčí: FABEŠ Roman - ROSICKÝ Jakub, SVOBODA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
6. 4. 2024 13:56
Zde se hovoří o sázkařské udičce, kurz na Břeclav přes 6 ku 1. Zda-li se nepodaří uzavřít kurzové sázení je zde jasná výhra hostů v kurzu 6. Vrchovina o nic nehraje, tak proč si nepřivydělat

Tip: výhra domácích

Patrik Lidmila

Expert: Michal Niederle
Tip experta: výhra domácích

Vrchovina si to doma pohlídá a s klidem vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů