0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.03.2024 15:00

17.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj týmů bojující o udržení ovládlo Velké Meziříčí


Branky


12

Záchranářský souboj byl k vidění ve Speřicích, kam zajížděl tým Velkého Meziříčí. Hosté nakonec přehráli svého soupeře a po výhře 2:0 získali velice důležité tři body do boje o záchranu v divizi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Císař nakopl hosty k vítězství

První vzájemný zápas skončil gólovou přestřelkou 3:3, a tak se ve Speřicích očekával zajímavý duel. Do něho vstoupili lépe domácí, kteří hned v úvodu větral obranu soupeře. Netrvalo to však dlouho a Velké Meziříčí si začalo vytvářet tlak, ze kterého pramenily také gólové šance. Jako například, když Šuta chytrou přihrávkou vybídl ke skórování Jonáše, jenže ten brankáře Moravce nepřekonal.

Hosté pokračovali v aktivitě, nicméně obrana Speřic odolávala. Ve 41. minutě však kouzlo defenzivy domácích prolomil Ladislav Císař, jenž po centru hlavou usměrnil míč do sítě soupeře - 0:1. Na tuto branku už Speřice do konce poločasu nemohly stihnout zareagovat, Velké Meziříčí tak do kabin odcházelo s těsným vedením.

Pojistka a červená karta

Do druhého poločasu vstoupili domácí značně motivovaní. Zároveň vysunuli hru, avšak za cenu otevřených skulinek v obraně. Jeden z nich dokonale využil Matěj Sysel, jenž se po závaru před brankou nejlépe zorientoval a dopravil míč do brány - 0:2.

Logicky se po inkasované brance obrana Speřic ještě více otevřela, nicméně kvůli chybám ve finální fázi Velké Meziříčí už své vedení nenavýšilo. Na druhé straně byl silně jistý Michal Lancman, který úspěšně zhatil všechny šance domácích na vyrovnání.

Na výkon Velkého Meziříčí udělal kaňku Ladislav Císař v závěru zápasu, když obdržel zbytečnou druhou žlutou kartu. To však nezměnilo osud utkání, to zvládlo lépe Velké Meziříčí a získalo důležité tři body.



Ohlasy k zápasu



FC Velké Meziříčí
Milan Volf (trenér): Konečně jsme byli spokojeni s důrazem, pohybem a dostupováním protihráčů. Kluci udělali vše pro úspěch týmu a podali zodpovědný, kolektivní výkon. Výborně uskákali soupeře při dlouhých nákopech. I když kluky fotbal hodně bolel, dočkali se zasloužené odměny. Takhle si představujeme, že se bojuje o záchranu.



Sestavy


TJ Dálnice Speřice
J. Moravec [-] - P. Šíma [-] , P. Honzárek [-] , M. Fukan [-] (77. N. Vrána [-] ) - D. Jančík [-] , V. Cajz [-] (77. P. Jiřík [-] ) , M. Eremiáš [-] (46. J. Merunka [-] ) , D. Vlček [-] , P. Pech [-] (61. V. Zach [-] ) - P. Soukup [-] (89. A. Dufek [-] ) , P. Svoboda [-]

FC Velké Meziříčí
M. Lancman [-] - M. Sysel [-] , V. Hron [-] , Š. Žalud [-] , L. Císař [-] , J. Krejčí [-] (92. J. Šimáček [-] ) , M. Malata [-] (77. J. Halcin [-] ) , J. Jonáš [-] , J. Kokorský [-] (90. A. Havlík [-] ) , R. Šuta [-] , M. Svoboda [-] (77. D. Raus [-] )

ŽK: 85. D. Jančík , 87. P. Šíma , 91. P. Svoboda - 15. J. Krejčí , 18. L. Císař , 90. J. Halcin . ČK: 87. L. Císař .
Počet diváků: 325. Rozhodčí: VAŘACHA Jan - KŘÍŽ Karel, ŽALOUDEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Patrik Lidmila

Expert: Jakub Krč
Tip experta: výhra domácích

Tento zápas o záchranu si myslím, že lépe zvládnou domácí Speřice.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích