1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.03.2024 15:00

17.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Líšeň uhájila těsné vítězství a bere důležité tři body


Branky


12

Rezervní tým Líšně si v očekávaném duelu poradil se Žďárem nad Sázavou a po těsném vítězství 1:0 si upevnil průběžnou čtvrtou pozici v tabulce divize D.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka přišla v prvním poločase

Do prvního poločasu vstoupil aktivněji domácí tým. Hned v 8. minutě zahrávala Líšeň po faulu na Minaříka standardní situaci z nadějné pozice. Střelca Skybinského ale proletěla těsně vedle tyče brankáře Jíchy. Další nadějnou možnost nevyužil Bílek, který po centru branku přestřelil. 

Líšeň skóre zápasu otevřela ve 35. minutě, kdy Rolinek centrem našel volného Maksyma Skybinského a ten dopravil míč do sítě - 1:0. V závěru poločasu se hosté hnali za vyrovnáním, nicméně svou slibnou šanci Vitásek nevyužil. Do šaten se tak šlo za stavu 1:0 pro Líšeň.

Druhá půle žádnou branku nenabídla

Ve druhém poločase dominovali hosté ze Žďáru. Domácí se stáhli do obranného bloku, čehož se soupeř snažil využít častými ofenzivními akcemi. Důsledná obrana Líšně ale výpadům hostů odolávala. 

Za Líšní stálo i štěstí, například v 54. minutě, kdy Nedvědova střela z přímého kopu orazítkovala břevno. S dalšími šancemi si Ulrich výtečně poradil, Líšeň tak ubránila důležité vítězství 1:0.



Ohlasy k zápasu


SK Líšeň B
Michal Kugler (trenér): Za vítězstvím se nešlo lehce, zranil se Hanuš, Raab, museli jsme střídat i Minaříka a Skybinského. Dnes jsme se prostřídali ke třem bodům.

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Václav Pohanka (trenér): Myslím si, že za druhou půli jsme si bod zasloužili. Musíme jednoznačně zlepšit finální fázi a efektivitu, ale na druhou stranu máme se od čeho odpíchnout. Výkon v druhé půlce nebyl špatný. Do dalšího zápasu musíme být obezřetnější dozadu a omezit možnosti brejku pro soupeře, abychom nemuseli později hrát do plných



Sestavy


SK Líšeň B
F. Ulrich [-] - L. Raab [-] (60. M. Ferlay [-] ) , M. Skybinskyi [-] (78. O. Horký [-] ) , T. Bílek [-] , V. Minařík [-] (78. P. Šíp [-] ) , M. Toczyski [-] , L. Hanuš [-] (31. D. Džupeňuk [-] ) , M. Rolinek [-] , V. Červík [-] , D. Rudyk [-] , M. Daněk [-] (60. R. Dostálek [-] )

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
T. Jícha [-] - P. Fiala [-] , J. Nedvěd [-] , P. Severa [-] , T. Trojánek [-] (82. J. Jiroušek [-] ) , S. Švoma [-] (46. O. Horák [-] ) , D. Krajčo [-] , J. Dočekal [-] (73. D. Novotný [-] ) , Č. Vitásek [-] , J. Veselský [-] , R. Sodomka [-]

ŽK: 49. L. Raab , 53. M. Toczyski , 89. P. Šíp , 92. M. Ferlay - 34. D. Krajčo , 37. P. Severa , 51. P. Fiala .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: Švehla Marek - JAHODA Jaroslav, BREZÁNI Dárius.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Patrik Lidmila

Expert: Jakub Krč
Tip experta: výhra domácích

Líšeň má mladé a běhavé mužstvo, takže v tomto zápase očekávám vítězství domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích