D. Čížek 51. (p.)
1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2024 14:00

16.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Říše se na úvod jara rozešla smírně s Havlíčkovým Brodem


Branky


51. D. Čížek (p.) - 3. R. Matulka
8

V prvním jarním kole Divize D Stará Říše hostila Havlíčkův Brod. Brzká branka hostujícímu týmu na výhru nestačila, zkraje druhého poločasu srovnal Čížek z pokutového kopu a rozhodl tak o dělbě bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle začala rychlou brankou

Sotva se fanoušci ve Staré Říši stačili ohřát, už mohli vidět první branku zápasu. Již ve třetí minutě rozvlnil síť Radek Matulka, jenž dokonale uklidil centr Cakla a otevřel skóre na 0:1 pro Havlíčkův Brod. 

Zbytek prvního poločasu ale nabídl obrázek typický pro první jarní kolo. Utkání bylo plné nepřesností, čemuž také přispěl nedobrý stav travnatého povrchu ve Staré Říši. Žádnou vyloženou šanci tak ve zbytku půle diváci neviděli, do kabin se odcházelo za stavu 1:0 pro hosty.

Srovnání přišlo z pokutového kopu

Zkraje druhého poločasu mohl na rozdíl dvou branek zvýšit Jakub Coufal, jenže v samostatném průniku si míč nešťastně předkopl a k zakončení ze slibné pozice se tak nedostal. A tak na druhé straně toto zaváhání domácí využili.

Po nákopu do vápna a faulu v pokutovém území pískl rozhodčí penaltu pro domácí. Na značku pokutového kopu se postavil David Čížek a tuto jedinečnou možnost proměnil - 1:1.

V další fázi zápasu se hrálo spíše od vápna k vápnu, na šance bylo toto utkání dosti skoupé. Až chvíli před konečným hvizdem mohl o vítězství hostů rozhodnout Matulka, ale ten z bezprostřední blízkosti přestřelil bránu. Týmy se tak v prvním jarním kole o body podělily.



Ohlasy k zápasu



FC Slovan Havlíčkův Brod
Martin Slavík (trenér): Raději bych hrál kvalitní přípravu než ve čtvrté nejvyšší soutěži tyto utkání. Výkonem vyčnívali Cakl s Dejlem, ale i ostatní přistoupili k utkání jak nejlépe mohli. Potěšilo mě, že střídající hráči přinesli kvalitu a velmi chválím i kluky, kteří se do utkání bohužel nedostali za skvělý týmový přístup. Toto jsou ty asi největší kredity prvního mistrovského utkání.



Sestavy


FSC Stará Říše
R. Dutka [-] - O. Tupik [-] (90. J. Pekárek [-] ) , V. Wiederlechner [-] (71. T. Trojan [-] ) , J. Pospíchal [-] , J. Chramosta [-] , A. Svoboda [-] , M. Zarovnii [-] (82. J. Špalek [-] ) , D. Čížek [-] , O. Kvych [-] , D. Tupik [-] , M. Pokorný [-]

FC Slovan Havlíčkův Brod
J. Mazánek [-] - J. Pavlík [-] , L. Dočkal [-] , R. Matulka [-] , P. Víšek [-] (73. J. Válek [-] ) , J. Coufal [-] (90. J. Pavlas [-] ) , D. Fikar [-] , M. Cakl [-] , V. Hloušek [-] , M. Vrzal [-] (24. J. Bajer [-] ) , A. Dejl [-]

ŽK: 57. D. Tupik , 85. D. Čížek - 76. A. Dejl .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: KŘÍŽ Karel - VAŘACHA Jan, ŠÍMA Nikolas.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů