1:1
(0:0)
92. T. Chyla
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:1
(0:0)

 
92. T. Chyla

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

28.04.2024 15:00

25.kolo, MSFL , 2023-2024

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

FOTO/SESTŘIH: Důležitý bod pro Blansko


Branky


87. . Neto - 92. T. Chyla
9

Ve 25. Kole přivítalo Znojmo na domácí půdě FK Blansko. Znojmo na jaře docela ztrácí body, jinak tomu nebylo ani proti Blansku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Úvod zápasu byl z obou stran opatrný. Blansko vycházelo ze zabezpečené obrany a domácí Znojmo hledalo cestu ke Kubicově brance. V 17. minutě si domácí vytvořili nebezpečný závar v šestnáctce Blanska, kdy obrana spolu s Kubicou čelila hned několika zakončením. Blanenští obětavě skákali do střel a když už jedna z nich prošla na branku, Kubica byl připraven. Ve 34. minutě hlavičkoval po centru zprava těsně mimo kanonýr Neto. Za Blansko pálil ve 37. minutě kapitán Smrčka, střela z hranice vápna ale letěla vysoko nad. První poločas tedy branku nenabídl.

 

 

Napínavý závěr utkání

Hned na začátku druhého dějství zahrával rohový kop Smrčka, míč si našel na zadní tyči Chyla a hlavičku blanenského obránce vykopával z brankové čáry jeden z obránců. O 2 minuty později se po ztrátě míče blanenských dostal na hranici šestnáctky ke střele Neto, z výhodné pozice ovšem branku přestřelil. V 56. minutě podniklo Znojmo rychlý protiútok po pravé straně. Na centr Nzanzy si ve vápně naskočil aktivní Neto, jehož hlavičku z malého vápna Kubica výborně vyrazil na břevno a následně na brankové čáře famózně lapil i dorážku z bezprostřední blízkosti. V 63. minutě převedl Kubica další důležitý zákrok proti zakončení De Sousy. Tlak Znojma postupně sílil a v 66. minutě vyvrcholil nařízenou penaltou. Ferreira ovšem z penaltového puntíku zamířil nad břevno. V 75. minutě se po přihrávce Tulajdana dostal ke střele uvnitř pokutového území Gimsay, míč však těsně proletěl vedle pravé tyče. V 87. minutě se poprvé měnilo skóre. K odraženému míči se na hranici vápna dostal Luís Pedro a přesnou střelou k pravé tyči rozvlnil síť – 1:0. Blansko následně vrhlo všechny síly do útoku, čehož mohl využít k pojistce Adrian. Toho však skvělým obranným zákrokem zastavil na poslední chvíli Porč. Blansko následně rozjelo akci, na jejímž konci se do míče opřel v rohu šestnáctky Tomáš Chyla a nádhernou střelou do šibenice vyrovnal na 1:1. V poslední minutě mohli blanenští dokonce i otočit stav, nadějnou situaci ale nedotáhli do konce.

 

Sestavy


1. SC Znojmo FK
F. Škugor [-] - D. Nzanza [-] (77. . Gomes [-] ) , V. Ferreira [-] , . De [-] , R. Bessa [-] (83. R. Afonso [-] ) , B. Abdellaoui [-] (46. . Neto [-] ) , . De [-] , D. Abreu [-] , . Carneiro [-] (83. D. Quinvula [-] ) , J. De [-] , O. Silas [-] (69. P. Velosa [-] )

FK Blansko
D. Kubica [-] - D. Blažík [-] , T. Chyla [-] , O. Porč [-] - M. Sedlák [-] , F. Smrčka [-] (74. S. Studený [-] ) , D. Jambor [-] , F. Kocůrek [-] (88. J. Novák [-] ) , T. Feik [-] (74. R. Rajčinec [-] ) - M. Gimsay [-] (80. O. Šedivý [-] ) , J. Tulaydan [-] (88. M. Psota [-] ) -

ŽK: 27. J. De , 74. . Neto , 84. . De - 92. D. Blažík , 93. D. Kubica .
Počet diváků: 290. Rozhodčí: Marek Daniel - BUDOVIČ Pavel, MACHOREK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích