2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2024 15:00

19.kolo, MSFL , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO/SESTŘIH: Otočka Blanska v nastaveném čase


Branky


9

Fotbalisté Blanska přivítali v rámci 19. kola MSFL, poprvé na jaře doma, celek rezervy prvoligového Zlína. Úvod utkání byl opatrný a velmi bojovný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka pět minut před koncem poločasu

Úvod utkání byl opatrný. Hosté se dostali do náznaku šance v 5. minutě, kdy Hamalčík v první větší šanci nezakončil, protože si míč pokopl příliš dopředu a Kubica vyběhl z brány včas. Jinak ale probíhal boj ve středu hřiště a oba celky nechtěly udělat chybu. V 15. minutě hosté dostali míč do brány, ale Ndiayeho zastavil ofsajd. Situaci předcházelo přečíslení Blanska 2 na 1, domácí útočník Studený ale nevyřešil situaci dobře a vůbec nepřihrál. Blanenští poprvé zahrozili v minutě 17., to když tvrdě pálil Studený, zlínský gólman Slezák připravil svoje rukavice a pokus zneškodnil. Měl snazší práci, střela mířila doprostřed brány. Ve 22. minutě zlínský Ovesný výborně zakroutil míč, který skončil na levé tyči brány Kubici. Z dorážky to poté hosté zkoušeli ještě několikrát, ale Blansko odolalo. V této části poločasu tlačil spíše Zlín a Blansko se bránilo. Ve 31. minutě blanenští zachrálili několikrát míč kolem brány. Nejprve chyboval Kubica, kterého zastoupil Jambor, ale neodkopl míč dostatečně daleko, poté pálil zlínský Polášek, ale střelu zablokoval Smrčka. V další šanci neuspěl Ovesný, který nepřeskočil v hlavičkovém souboji obránce. Ke gólu se schylovalo a ve 40. minutě opravdu přišel a Blansko inkasovalo. Klíčovým prvkem byla špatná rozehrávka, kterou vypíchl jeden z hostujících hráčů. Posunul míč doleva na Švacha, ten však našel ještě lépe postaveného Latyra Ndiayeho, který uklidil míč za bezmocného Kubicu – 0:1. Zbytek poločasu už žádnou vážnější akci nenabídl a do kabin tak odcházeli oba týmy za stavu 0:1.

Skvělý zákrok Kubici a exploze radosti

Blanenští, posilněni vstřelenou brankou, pokračovali v tlaku. Tempo soupeře opadlo a i nadále se do šancí tlačilo spíše Blansko. Hosté zahrozili v 63. minutě, kdy zkoušeli po faulu Kamenského štěstí při standardce, ale střela minula bránu. Hrdinou odpoledne se mohl stát Vláďa Němec, který se mohl dočkat prvního gólu v MSFL, bohužel v nadějné pozici v 71. minutě přestřelil. Nutno však dodat, že byl tísněn obráncem Zlína a jeho pozice byla velmi těžká na zakončení. V 77. minutě se spustila menší šarvátka a strkanice po faulu Karla Jaroše, který byl ale atakován o několik vteřin dříve. Rozhodčí nakonec odměnil Jaroše žlutou kartou. Všem fanouškům na Mlýnské zatrnulo v 80. minutě, kdy Kubica přihrávkou vyrobil velkou hrubku, kterou mohl potrestat Halamčík, ale gólman Blanska chybu hned napravil a zachránil tak vyrovnaný stav, když zastavil tvrdou přízemní střelu. Exploze radosti na Mlýnské nastala ve druhé nastavené minutě. Po relativně špatné rozehrávce standardky se Chyla dokázal zbavit dotírajícího hostujícího záložníka a poslal tvrdý balón do vápna. Míč se možná odrazil od ruky zlínského hráče, ale v zápětí odražený míč uklidil do sítě Martin Sedlák, který propálil chumel hráčů stojící před ním. Navíc si dnes odnesl cenu za nejlepšího hráče utkání – 2:1. Času na zvrat bylo pramálo, hosté se už do žádné akce nedostali a odjeli tak z Blanska s porážkou 1:2.

 

Pro blanenské jsou to velmi cenné 3 body, které si, trošku se štěstím, připisuj do tabulky! Další utkání čeká Blansko v pátek 22. března, kdy zajíždí na půdu Hlučína. Utkání startuje v 17 hodin.

 

 

 

 

 

 

 

 



Sestavy


FK Blansko
D. Kubica [-] - M. Kamenský [-] , T. Černý [-] , T. Chyla [-] - K. Jaroš [-] (85. F. Kocůrek [-] ) , M. Sedlák [-] , F. Smrčka [-] - R. Rajčinec [-] (46. M. Gimsay [-] ) , J. Tulaydan [-] (94. M. Psota [-] ) , S. Studený [-] (65. V. Němec [-] ) , D. Jambor [-] (85. F. Čejka [-] ) -

FC TRINITY Zlín B
E. Slezák [-] - P. Hönig [-] , Š. Polášek [-] , R. Hamalčík [-] , F. Jura [-] , M. Hartman [-] (61. M. Slouk [-] ) , E. Ndiaye [-] (73. C. Samson [-] ) , R. Ovesný [-] (91. D. Červinka [-] ) , P. Kulíšek [-] , L. Bobčík [-] , M. Švach [-]

ŽK: 22. T. Černý , 80. K. Jaroš , 93. D. Jambor , 94. D. Kubica .
Počet diváků: 157. Rozhodčí: Řezníček Tomáš - SLABÝ Jiří, LANDSMAN David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Blansko bude chtít napravit porážku s Rosicemi a přestože Zlín vyhrál vysoko 4:0, tak v tomto zápase body nezíská.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů