2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.03.2024 10:15

19.kolo, MSFL , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO/ROZHOVOR: Rezerva Baníku udolala Uničov


Branky


11

V 19. kole Baník přivítal na Bazalech Uničov vedený Petarem Aleksijevičem. V první půli jsme toho moc neviděli, žádný z týmů nepředvedl výraznější krok ke skórování. Opakem byl druhý poločas, ve kterém se dokázali prosadit oba týmy. V utkání byly k vidění i dvě hraniční situace. Baník do utkání nastoupil bez posil z A týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na góly nudný poločas a sporná situace

Hned ze startu poločasu se Samuel Ferreira dopustil prvního přestupku, za svůj zákrok ale kartu neviděl. Do první příležitosti se poté dostal domácí křídelník nigerijec Fadairo, který po levé straně uprchl a šajtlí následně centroval do pukotového území, kde ale jeho pobídku nikdo z domácích hráčů nevyužil. Další náznak šance měli domácí ve 4. minutě, ale jeden z útočníků domácích po centru za obranu Uničovu nedokázal spracovat míč. Také Uničov se tlačil do útočné fáze, ale náznak jejich šance dokázal včas zamezit domácí Samuel Ferreira, který předvedl dobrou defenzivní práci. Těsně před 20. minutou se jeden z hráčů hostů dostal k hlavičkovému zakončení, bohužel pro hosty šel tento pokus vedle brány. Jen o pár minut později se domácí po sporné situaci uvnitř šestnáctky dožadovali penalty, rozhodčí jejich prosby ale nevyslyšel. Velkou příležitost k otevření skóre měl ve 25. minutě Uničov, když po faulu na hostujícího hráče rozhodčí nařídil přímý kop, tento pokus bohužel pro hosty skončil na zdi, ale následně se k dorážce ještě dostal hostující hráč, bránu však netrefil. Jen o minutu později se domácí po pěkné akci po křídle dostali k další příležitosti, bohužel pro domácí razantní střela na bránu nemířila. Ve 33. minutě Baník zahrával roh, pěkný centr vyslal Dominik Holaň až na zadní tyč, kde se nacházel stoper domácích Emmanuel Aririerisim, který hlavičkou míč usměrnil pouze vedle brány. První poločas sice přinesl šance, ale chyběla jim přesnost, tudíž poločas změnu skóre nepřinesl - 0:0.

 

 

Snížení v závěru

Vstup do druhého poločasu vyšel jednoznačně lépe domácím, kteří byli aktivnější, což v 56. minutě přineslo své ovoce, když brankář Kvapil pouze vyrazil míč před sebe, k dorážce se dostal David Krupička a otevřel skóre - 1:0. Jen o pět minut později mohl hostující hráč srovnat skóre, ale ve stoprocentní šanci svůj pokus poslal přímo do náruče brankáře Kubného. Poté se v rozmezí dvou minut dostal dvakrát do šance domácí Ondřej Chvěja, nejprve natěsno bráněn měl před sebou jen brankáře, svou střelu pro zklamání fanoušků však poslal vedle brány a poté z voleje také nedokázal míč lépe usměrnit a tak Baník neodskočil na dvougólové vedení. Poté se urodila hraniční situace i na druhé straně, ale rozhodčí ani hosty nepotěšil a penaltu neodpískal. Krásnou akci a navýšení skóre zařídila dvojice Michal Málek a Samuel Ferreira, když první jmenovaný vyslal Ferreiru krásnou průnikovou přihrávkou k úniku, kde si už Samuel před brankářem Kvapilem poradil a navýšil na - 2:0. Uničov poté jakoby se ofenzivně probudil a v 84. minutě si našel ve vápně míč Svoboda a snížil na - 2:1. To ale bylo od Uničovu vše a Baník si připsal první jarní výhru a to všechno před domácími fanoušky.

 

 

 

 

 



Sestavy


FC Baník Ostrava B
M. Kubný [-] - E. Aririerisim [-] , D. Fadairo [-] (65. J. Drozd [-] ) , M. Málek [-] , Z. Říha [-] , O. Chvěja [-] (86. M. Temel [-] ) , D. Kašpárek [-] , D. Holaň [-] , . Ferreira [-] (91. Š. Hapal [-] ) , D. Krupička [-] , T. Sirotek [-]

SK Uničov
J. Kvapil [-] - J. David [-] , A. Krč [-] , V. Koutný [-] , M. Diblík [-] (46. V. Kamas [-] ) , A. Červeň [-] , M. Vybíral [-] (80. J. Saňák [-] ) , T. Komenda [-] , M. Hausknecht [-] , J. Svoboda [-] , J. Javůrek [-] (80. M. Sklenář [-] )

ŽK: 42. D. Holaň , 88. M. Kubný - 91. V. Kamas .
Počet diváků: 320. Rozhodčí: Drozdy Luboš - TOMANEC Josef, MAYER Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Baník bude chtít odčinit porážku a dohnat ztrátu, tudíž vyhraje své utkání proti Uničovu.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů