2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.03.2024 10:15

18.kolo, MSFL , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Uničov potvrdil roli favorita a poradil si s broďany


Branky


11

V 18. Kole v úvodním jarním utkání přivítal ambiciózní Uničov doma Uherský Brod. Oba týmy se nacházejí ve zcela odlišné situaci a tomu také nasvědčoval průběh, ve kterém nakonec vyšly hosté bodově i střelecky na prázdno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké vedení

Uničov vstoupil do utkání lépe a brzy mohl jít do vedení, Vybíral ale v 10. minutě mířil pouze do břevna. Pak dvakrát zakončoval Komenda mimo. Domácí udeřili až ve 29. minutě. Svoboda poslal obloučkem míč za hostující obranu a Hausknecht ve skluzu uklidil míč do sítě. Než se Broďané vzpamatovali, inkasovali podruhé. Dlouhý aut nedokázali odvrátit a pohotový Vybíral zvýšil na 2:0. V závěru první půle ještě Krč nepotrestal chybnou rozehrávku gólmana Lebánka.

 

 

Nedobytná tvrz Uničovu

Celek ze Slovácka se po změně stran i díky podpoře větru zlepšil, začal více útočit. Hosté si vypracovali tři velké šance, střelecky ale selhali. Nejprve se sám před brankářem ocitl Votava, po rychlé křídelní akci ale mířil těsně mimo. Vzápětí hlavičkoval Lorenc z malého vápna těsně nad, mezi tři tyče se nevešla ani hlavička střídajícího Bulka. Uničov už vedení nepustil a pod novým trenérem Petarem Aleksijevićem, jenž v zimní pauze nahradil úspěšného kouče Jiřího Balcárka, si připsal sedmou výhru proti Uherskému Brodu v řadě.

 

 

Ondrůškův tým se po úvodním venkovním nezdaru začne chystat na sobotní domácí derby se Slováckem B. Na Lapači se hraje od patnácti hodin.



Sestavy


SK Uničov
J. Kvapil [-] - J. David [-] , V. Koutný [-] , M. Diblík [-] (89. J. Saňák [-] ) , A. Červeň [-] , M. Vybíral [-] (81. V. Kamas [-] ) , T. Komenda [-] , J. Vichta [-] (28. A. Krč [-] ) , M. Hausknecht [-] , J. Svoboda [-] , J. Javůrek [-]

ČSK Uherský Brod
J. Lebánek [-] - P. Rešetka [-] , V. Mazuryk [-] , M. Leskovjan [-] , M. Flasar [-] , M. Lorenc [-] - P. Červenka [-] (86. K. Obadal [-] ) , J. Obdržálek [-] (86. J. Vrbka [-] ) , Š. Vyhlíd [-] - M. Votava [-] , T. Martiš [-] (63. S. Bulko [-] )

ŽK: 48. M. Hausknecht , 87. V. Koutný .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Habermann Lubomír - ŘEZNÍČEK Tomáš, DORUŠÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Uničov si podle mě s Uherským brodem poradí a vyhraje.

Tip: výhra domácích