Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 10:00

5.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dvě červené karty poslaly Mšecké Žehrovice do kolen, Kněževes urvala další zápas díky skvělému závěru


Branky


20. L. Fiška , 51. R. Čihař , 55. L. Fiška , 82. T. Šíma , 88. M. Miksa - 5. J. Kočí , 22. P. Jindra , 58. J. Chlád
12

Vstup do soutěže si fotbalisté Mšeckých Žehrovic představovali rozhodně lépe. Těsná prohra, bezbranková remiza a nyní duel s Kněževsí, který také nedopadl. Navíc přišel loňský mistr po vyloučení o dva hráče. Domácí celek znovu hrál jako tým a urval vítězství v poslední desetiminutovce, stejně jako proti Pavlíkovu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góloví kanonýři ze Žehrovic

Na první branku zápasu se nečekalo vůbec dlouho, po pěti minutách otevřel skóre zápasu přesným zakončením Kočí - 0:1. Domácí se hnali za vyrovnáním, které přišlo po dvaceti minutách zásluhou Fišky - 1:1. Mšecké Žehrovice si ale vedení vzali ihned zpátky, když domácí defenziva neuhlídala kanonýra Jindru a ten se nemýlil - 1:2.

 

Po vedoucí brance nastala v hostujícím celku nepříjemná chvilka, když ze hry musel nuceně odstoupit klíčový hráč Volf. Na okresní poměry atraktivní fotbal žádnou další branku v prvním poločase nenabídl, a tak šli do kabin s těsným náskokem hosté.

Dvakrát se červenalo

O poločas došlo na obou stranách k výrazné změně. Za domácí nenastoupil do branky Procházka, kterého nahradil Lenner. Na straně druhé odešel ze hry Jindra a jeho místo zaujal Pokorný. Ve druhém poločase nebylo na co čekat. Kněževes si přenesla do druhé části zápasu obrovskou chuť k vyrovnání a toho se po pár minutách dočkala, když se prosadil R. Čihař - 2:2. Chvíli po něm neuhlídala hostující obrana Fišku a ten přidal svůj druhý úder - 3:2.

 

Dvě rychle po sobě jdoucí branky ale loňského mistra nezaskočily a bylo hned vyrovnáno. Krásně načasované střídání Chláda, kterému stačily na vyrovnávací gól pouhé dvě minuty pobytu na hřišti - 3:3. A mohlo se začít znovu! Na obou týmech bylo znát, že chtějí urvat zápas na svou stranu, ale také že nechtějí udělat chybu, kterou by posadily na koně svého soupeře. Mšecké Žehrovice ale postrádaly ve svém týmu klíčové hráče a průběh utkání byl v režii soupeře.

 

Utkání se přeneslo do poslední desetiminutovky, kde se odehrálo vše podstatné. Příchod hrajícího trenéra Hertla na plac jakoby nakopl Kněževes a ta se ihned dostala do vedení. Dramatickou zápletku závěru utkání odšpuntoval v 82. minutě Šíma, který po Roztokách zavařil dalšímu kvalitnímu celku a ukázal svou důležitost v týmu - 4:3. Mšecké Žehrovice stále měly čas na vyrovnání, to by ale musely udržet nervy na uzdě dva hráči, kteří uviděli červenou kartu a zmařili tak svému celku možnost vyrovnat a porvat se o body.

 

Nejprve ve stejné minutě jako padl gól Šímy uviděl po ostrém faulu na Miksu rovnou červenou kartu Petr, kterého o tři minuty později následoval do sprch kapitán Elsnic. Ten se hned ve svém prvním zápase této sezony nebál ostře ohodnotit výkon rozhodčích, za což byl patřičně odměněn. Závěr zápasu pak nabídl uklidňující branku Miksy, který podtrhl skvělý závěr Kněževsi, na kterém měla zásluhu i nedisciplinovanostu hostujícího kádru - 5:3.

 

Galerie od Štefana Ferencze.



Ohlasy k zápasu


FK Kněževes
Rostislav Hertl, hrající trenér: Zápas se Žehrovicemi se mi hodnotí moc dobře ze dvou pohledů. První je, když ti nezaujatý divák, který se zastaví na kole během svého cyklovýletu na našem zápase řekne, že se mu zápas moc líbil a že to bylo na danou soutěž nadstandardní utkání, které bylo nahoru a dolů. A druhý pohled je můj pocit z předvedené hry mého týmu. Žehrovice mají ve svém týmu velice fotbalové hráče a jejich hra je dobře organizována. Proto se také staly loňskými mistry. Můj tým opět odehrál zápas velice zodpovědně, od každého hráče s maximální bojovností a s přidanou hodnotou hezkých kombinacích a krásných gólů. Jedinou kaňkou zápasu bylo to, že dva hráči z týmu soupeře neunesli tíhu zápasu a viděli červenou kartu. Předvedli jsme zcela kolektivní výkon a zvláštní pochvalu ode mě zaslouží Péťa Komžík, který dotrenovává přípravu a na jeho výkonu je to rapidně znát.

SK Mšecké Žehrovice
Ondřej Zázvorka, záložník: Vyhrál šťastnější tým. Bohužel po vystřídání Volfa a Jindry jsme úplně vypadli z tempa a domácí to bojovností urvali.



Sestavy


FK Kněževes
P. Procházka [-] (46. L. Lenner [-] ) - P. Komžik [-] (81. R. Hertl [-] ) , T. Růžička [-] (69. J. Plaček [-] ) , J. Vrábík [-] , L. Malafa [-] , L. Fiška [-] , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] (59. M. Miksa [-] ) , T. Šíma [-] , M. Šefara [-] , P. Čihař [-]

SK Mšecké Žehrovice
J. Falař [-] - O. Zázvorka [-] , M. Wiedermann [-] , J. Volf [-] (29. P. Petr [-] ) , L. Věprovský [-] (56. J. Chlád [-] ) , R. Škutchan [-] , J. Kučera [-] , J. Kolek [-] (78. K. Uher [-] ) , J. Kočí [-] , P. Jindra [-] (46. M. Pokorný [-] ) , J. Elsnic [-]

ŽK: 84. J. Vrábík - 79. K. Uher , 82. J. Elsnic . ČK: 82. P. Petr , 85. J. Elsnic .
Hráči zápasu: L. Fiška , P. Komžik - J. Kočí .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - BENEŠ Adam, TÝČE Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Adam Mašek
Tip experta: výhra hostů

Kněževes bude opět sázet na Šímu, ale přesto věřím ve vítězství hostujícího celku.

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Kněževes s přehledem porazí Žehrovice, které zatím nenašli formu z předchozí sezóny.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza