0:4
(0:1)
21. J. Beneš (p.)
80. K. Bucek
86. J. Beneš
89. J. Beneš (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 17:00

5.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Necitlivé vyloučení Mutínského přineslo Tatranu klidný závěr


Branky


21. J. Beneš (p.) , 80. K. Bucek , 86. J. Beneš , 89. J. Beneš (p.)
12

Ani Jesenice nemá ideální vstup do soutěže. Po dvou kolech svítila na bodovém kontě nula, což chtěli domácí změnit v zápase s Tatranem. Velmi těžký soupeř ale chtěl také vyhrát. Utkání poznamenalo vyloučení jesenické opory. Domácí celek šel do deseti a na zvrat v utkání už nebyl prostor. Rakovnický celek navýšil vedení a udržel svého soupeře na samotném dně tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólový účet otevřela penalta

S vírou zisku prvního bodu v soutěži vstoupila Jesenice do těžkého domácího zápasu s Tatranem. Hosté drželi míč na svých kopačkách o něco častěji, ale domácí celek působil kompaktně a nedovolil svému soupeři časté zakončení. Vše změnila 21. minuta, když si došel Tatran pro penaltu. Tu na sebe vzal J. Beneš a otevřel gólový účet tohoto zápasu - 0:1.

 

Jesenice se hnala za vyrovnáním, ale toho se do konce prvního poločasu nedočkala. Zelenobílí si své vedení udrželi až do kabiny a do druhého dějství si tak přenesli těsný náskok. Domácímu celku chybělo v základní jedenáctce hned několik zkušených hráčů, kteří však byli připraveni zasáhnout do hry v průběhu zápasu, čímž se šance na vyrovnání zvyšovala.

 

Necitlivé vyloučení Mutínského

Manko jednoho gólu nebylo ničím, co by se nedalo dohnat. S touto myšlenkou vstupovala Jesenice do druhé půle. Na hřiště postupně přicházela zkušenost a na další branku se dlouho čekalo. Šance byly na obou stranách, skóre ale zůstávalo stejné. Zápas poznamenala 73. minuta, kdy snaha domácího celku o vyrovnání rostla, ale Mutínský viděl druhou žlutou kartu za drobný prohřešek a šel do sprch. I na některých hráčích hostujícího celku bylo vidět, že byla červená karta hodně přísná...

 

A to Jesenici zlomilo vaz. V 80. minutě přidali hosté druhou branku, když se prosadil po pěti minutách pobytu na hřišti netradiční střelec Bucek - 0:2. Závěr utkání se hrál na jednu branku a Tatran definitivně rozhodl. Pár minut před koncem přidal svůj druhý přesný zásah J. Beneš a bylo rozhodnuto - 0:3. A stejný hráč se ujal v samotném závěru pokutového kopu, který opět proměnil a zkompletoval tak svůj hattrick - 0:4. Pro domácí celek nepěkný osud utkání, který ovšem fotbal může nabídnout a první body tak musí sebrat příště.



Ohlasy k zápasu


FC Jesenice
Petr John, střídající hráč: Tým jsme znovu dávali dohromady na poslední chvíli. Utkání mohlo skončit klidně remizou, byl to vyrovnaný zápas. V závěru zápasu bohužel došlo k velmi necitlivému vyloučení našeho hráče, kdy i hráči soupeře kroutili hlavou. Dalo by se říct, že utkání pak rozhodl rozhodčí za nás. Místo toho, abychom vysunuli Jardu Mutínského na hrot a hnali se vyrovnáním, tak jsme utkání dohrávali v deseti a proto už je pak výsledek takový, jaký je. Každopádně platí, že když nedáme gól, nemůžeme chtít vyhrát. Procházíme si teď generační obměnou, práce s mládeží nebyla poslední roky ideální a musí si to všechno sednout, což nějaký čas zabere.

TJ Tatran Rakovník
Jan Beneš, útočník: V utkání jsme byli více na míči, ale stejně jako v minulém zápase jsme měli špatné řešení v poslední třetině hrací plochy. Stále je do dalších zápasů co zlepšovat. Takovými výkony se nemůže prezentovat, vždy se přizpůsobíme hře soupeře. Pozitivem jsou tři body, které budeme chtít potvrdit v pátek proti rezervě Hředel.



Sestavy


FC Jesenice
P. Flajšingr [-] - J. Kočička [-] , R. Bešík [-] , D. Jeníček [-] (78. P. John [-] ) , P. Kotek [-] , K. Pros [-] , V. Bouda [-] , T. Horvát [-] , S. Pfejfer [-] (65. J. John [-] ) , M. Čmolík [-] (53. M. Kovář [-] ) , J. Mutínský [-]

TJ Tatran Rakovník
A. Beneš [-] - M. Havel [-] (69. B. Amauwah [-] ) , A. Zaspal [-] , M. Havel [-] , J. Husák [-] , S. Rous [-] (75. K. Bucek [-] ) , M. Hájek [-] , J. Beneš [-] , M. Kučera [-] , O. Jelínek [-] , J. Kučera [-]

ŽK: 34. M. Čmolík , 57. K. Pros , 69. J. Mutínský . ČK: 73. J. Mutínský .
Hráči zápasu: J. Beneš , M. Hájek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BENEŠ Vladimír - STROUHAL Jiří, ŠAROCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Adam Mašek
Tip experta: výhra hostů

Jesenice se potřebuje chytit, ale v tomto utkání to ještě nebude.

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jesenice se aktuálně nenacházejí v dobré formě a proto věřím, že Tatran bude brát 3 body.

Tip: výhra domácích