Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 14:30

11.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbořil zase zářil a byl klíčem k úspěchu Koblova. Premiant ligy na svém hřišti rozdrtil Šenov


Branky


9

Koblov vede ligu ostravského přeboru se stoprocentní bilancí výher. Další přidali ve víkendovém utkání na domácím hřišti, když suverénním výkonem vyprovodili Šenov domů s dvojciferným přídělem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku válec

Hned za startu zápasu se do sítě Šenova po slepených gólech prosadil dvakrát dosavadní hrdina ligy Zbořil. Obě branky padly po rychlých nákopech za obranu, kde si jmenovaný střelec pokaždé převzal míč a pokaždé jiným způsobem zakončil. Obě trefy ale byly výstavní a brankář hostů se za nimi stačil poue ohlédnout. Po dvoubrankovém vedení začal hrát Koblov konečně také pohledný kombinační fotbal, z nejž po zbytek utkání významně těžil. Padnoucí branky se poté rovnoměrně rozměnili i mezi další ofenzivní jedince a Koblov tak dokázal, že jeho útok nerovná se pouze geniální Zbořil. Po ojedinělé standardní situaci zahrávané od rohového praporku se nečekaně dočkal také Šenov, když umístě trknul hrací předmět na vzdálenější tyč mimo dosah ochránce svatyně Silbera, jenž na góly ve své síti letos moc zvyklý není. Následně dokonce vstřelil vyrovnávací branku Smajdor poté, co využil svého nehlídaného postavené uvnitř vápna. Ve stacionárním postavení mu už pouze stačilo převzít nezištnou kolmici svého spoluhráče a ke vzdálenější tyči prostřelit všechno, co mu stálo v cestě včetně opory hostů Pilcha. Ještě do konce první půle se ale gólově dvakrát připomněl Zbořil a do kabin tak odcházeli papíroví favorité domácícho výběru s dvoubrankovým náskokem.

Po červené kartě se koblované zatáhli, výhru ale s přehledem uhájili

Druhý poločas byl také hrou kočky s myší a Koblov se dopouštěl vynikajících herních situací na obranné polovině Šenova. Hosté se sice ještě s výsledkem pokoušeli něco udělat, ale úsilí vycházelo v maximálním počtu případů vniveč, kombinace mezi jednotlivými hráči velmi drhla a Šenované se k vápně Koblova dostávali spíše z leknutí, než po výtečně vypracovaných souhrách mezi jednotlivými hráči svého výběru. Červenou kartu poté viděl koblovský Sargisam v 54. minuté poté, co postupně obdržel dvě žluté karty za ostřejší zákroky. Koblov hrající přesilovou hru téměř celý druháý poločas se pak nepochopitelně zatáhl a hrál zpravidla ze zabezpečené obrany s prvořadou ambicí neinkasovat. I když hrál na půl plynu, tak přesto v udržovacím módu a s převahou v poli o jednoho člověka dokázal oslabení soupeře využít a skóroval jetě šestkrát. Šenov po prohře setrvává ve spodní polovině tabulky. Koblov si jde minimálně pro titul půlmistra před zimní vynucenou přestávkou. Zbořil vsítil dohromady pět branek, polovinu z celkového úhrnu svého mužstva, a po devíti zápasech je na 30 přesných zásazích. To už je pomalu na celovečerní popkorňák v hvězdném multiplexu.



Ohlasy k zápasu



SK Šenov
Petr Klimša, trenér Šenova: kdyby jsme proměnili šance, zápas mohl skončit 7:5 pro domácí, ale na kdyby se nehraje, proto to skončilo tak jak skončilo. Venkovní šňůra nám skončila bez bodu, teď musíme zabrat doma.



Sestavy


TJ Sokol Koblov
J. Hon [-] - A. Hlaváček [-] , L. Bartoš [-] , J. Vrobel [-] , M. Jež [-] - M. Tóth [-] , I. Pop [-] , M. Řezniček [-] , M. Drastich [-] , L. Fojtík [-] - D. Zbořil [-]

SK Šenov
B. Zorychta [-] - J. Kielbas [-] , J. Beránek [-] , R. Beránek [-] , M. Vedlich [-] , T. Lebduška [-] , J. Smetana [-] , M. Smajdor [-] , R. Hubinec [-] , M. Račko [-] , A. Hruška [-]

ŽK: 54. A. Sargisan - 17. T. Lebduška , 22. R. Hubinec , 70. M. Vedlich . ČK: 81. A. Sargisan .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: POPOVSKÝ Zbyněk - BREZOVSKÝ Ondřej, SVATONSKÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 09:58

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 11:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 19:28
Jan Grossmann

Expert: Jan Bukovec
Tip experta: výhra domácích

Koblov je v této soutěži nezastavitelný, jediný vyrovnaný soupeř mu byly Václavovice. Mají několik hráčů, kteří mají hrát minimálně o 2 třídy vyšší soutěž. Jasná 1.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 18:42

Tip: výhra domácích

Koblov je v této soutěži nezastavitelný, jediný vyrovnaný soupeř mu byly Václavovice. Mají několik hráčů, kteří mají hrát minimálně o 2 třídy vyšší soutěž. Jasná 1.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 09:14

Tip: výhra domácích