Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pustkovec odešel se svého hřiště poražen, vysokým rozdílem podlehl nováčkovi ze Staré Bělé


8

Pustkovec doma obdržel nelichotivého búra od nováčka soutěže B-týmu Staré Bělé. Domácí tak s pasivním skóre obsazují v aktuálním rozpoložení ligové tabulky sedmou příčku, zato nováček z Bělé překvapivě kosí jednoho favorita za druhým a už je čtvrtý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těžký terén, lehký fotbal

Domácí se v prvním poločase snažili kombinovat ve středu hřiště, ale k mnoha šancím se v jeho průběhu nedostali díky pozorné a zodpovědně hrající defenzívě Starobělských. Do role dirigenta domácího mužstva se na sobotní odpoledne převtělil velezkušený Kiša, ale žádné mistrovské umění se pod jeho taktovkou nedostavilo. Stará Bělá se postupně stávala nebezpečnějším mužstvem a vypracovávala si tutové brankové příležitosti. Po ziscích míče se snažili útočit podél postranních čar a přímočaře se dostávat do nadějných střeleckých pozic. První poločas byl svědkem třech branek hostujícího výběru, a nutno říct, že některé z nich byly opravdu nádherné. Nejprve se utaženou střelou k tyči prezentoval Kováčik, aby poté začal úřadovat Marek Lišaník, jenž se autorsky podepsal po oba další zásahy svého celku. Jediného zaváhání hostů chytře využili domácí hráči pět minut před koncem poločasu. To po rohovém kopu takticky chybně vyběhl brankář Bělé a doslova daroval míč zakončujícímu střelci z Pustkovce Guňkovi, pro kterého už nebylo obtížné dopravit míč do poloodkryté branky.

Druhá půle zvrat domácích nepřinesla

Do druhé půle vstoupily obě mužstva podobně, jako tomu bylo na konci té první. Pustkovečtí se opětovně snažili něco vymyslet, ale s balónem se většinu času pohybovali spíše ve středu hřiště, odkud se góly dávají jen zřídkakdy. To by museli domácí mít ve svých službách Pavla Horvátha, aby něco podobného nastalo. Svůj hattrick poté zkompletoval Lišaník, jemuž se podařilo obejít tři protihráče, ze kterých si, v nadszásce řečeno, udělal tréninkové slalomové kužely. Svoji kličkovanou zahájil už u rohového praporku a dovršil za hranicí pokutového území, odkud pálil přesně k tyči za pustkoveckého brankáře. Nakonec se ještě premiérově mezi muži prosadil šestnáctiletý Sam, jenž tak přišel o gólové panictví v dospělém fotbale. Následně se zápas skutečně jen dohrával. Pustkovec je na tom po zápase už teď lépe než předchozí sezonu, ale pozoruhodné jsou spíše snové výkony Starobělských, respektive její rezervy, která prohání nejlepší celky a celkově už se nachází na čtvrtém místě tabulky



Ohlasy k zápasu



FK Stará Bělá B
Ondřej pytlík, trenér Staré Bělé "B": neska jsme vyhráli naprosto zaslouženě, v ofenzivní fázi jsme si počínali daleko zkušeněji než soupeř, dali jsme krásné branky po pěkných kombinacích, Liška dneska ukázal, že nic ze svého střeleckého umu nezapomněl. V obraně jsme taky pracovali na jedničku a domácí jsme do nějakých nebezpečných šancí nepouštěli, všechny míče jsme posbírali. Jediné menší zaváhání nastalo po standartní situaci. Musím také pochválit oba dorostence, kteří nám dneska pomohli, Sam byl dokonce odměněn gólem.



Sestavy


TJ Sokol Pustkovec
J. Stárek [-] - J. Guňka [-] , J. Kisztner [-] - M. Jurásek [-] , M. Popiolek [-] , R. Kiša [-] , J. Klvaňa [-] , P. Chadziandoniu [-] - J. Malúš [-] , A. Put [-] - T. Akulšin [-]

FK Stará Bělá B
K. Pelikanudis [-] - M. Lišaník [-] , J. Kačer [-] , . Kučera [-] (46. S. Pomiklo [-] ) , M. Lišaník [-] , D. Charvát [-] , P. Kokeš [-] , J. Petrovský [-] , M. Benko [-] , L. Kováčik [-] , O. Pytlík [-]

ŽK: 61. J. Kisztner - 22. M. Lišaník , 55. L. Kováčik .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: ŠIPLÁK Jan - SVATONSKÝ Zdeněk, SKLENAŘÍK Ivo.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Grossmann

Expert: Petr Boháč
Tip experta: remíza

3:3. Plichta. Nemůžu jinak. Pustkovec se chytil, Bělá na nováčka hraje více než slušně. Těžký tip, ale body se budou dělit.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů