Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sokoli z Koblova vyhráli i svůj osmý podzimní zápas a se stoprocentní vítěznou bilancí opanují ligovou soutěž


Branky


8

Koloblované nasázeli Dolní Lhotě v jejím svatostánku tři branky a upevnili si první místo v tabulce se čtyřbodovým náskokem na druhé Václavovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas nabídl vzrušující fotbalové okamžiky. Domácí Dolní Lhota vstoupila do utkání se zvýšenou aktivitou a kýženým důrazem v napadání a fočekingu směrem ke koblovským zadákům. Touto pro hostující celek nepředpokládanou taktikou působili Dolnolhotští tabulkově suverénním Koblovanům obrovské problémy. Hostující celek se na začátku zmohl pouze na jednoduché nakopávané balóny na domácí obranu, někdy i za ní, což byla prapůvodní ambice tohoto herního prvku. Fotbalisté Koblova chtěli vyzkoušet, jestli je cesta vzduchem možností, jak si perspektivně vytvářet gólové šance. A byli to hosté z Koblova , kteří se dostali do vedení poměrně brzy, ve 12. minutě. Branka padla poté, co se Řezníček dostal míči vinou laxností domácí ofenzivní řady, a ačkoli měl po vytříbeném uvolnění před sebou už jen opuštěnou branku, nebylo zdaleka snadné ji, vhledem k úhlu, vzdálenosti a obráncům padajících do střely, trefit. V prvním poločase docházelo na hřišti k mnoha nešetrným až nevybíravým nedovoleným zákrokům. O emoce tak bylo postaráno. Rodily se ale i šance, konkrétně na straně domácích. V 17. minutě se k dlouhému míči za obranu rozběhl Klapuch, a jako by se díval na Kuchtu proti hradeckým Votrokům, zvolil rovněž stejný způsob zakončení. Efektně totiž přeloboval vyběhnuvšího gólmana. Na konci první půle viděl červený kartónek hráč Koblova Staněk. Provinil se proti pravidlům nesportovním chováním a musel tak předčasně do sprch. Ještě před poločasovím hvizdem tak oslabil svoje mužstvo a to tak muselo do druhého poločasu nastoupit v sestavě o jednoho hráče v poli úspornější.

Hosté i o deseti udolali soupeře

Do druhého poločasu nastoupil Koblov v novém rozestavení vzhledem k početní nevýhodě způsobené vyloučením jejich špílmachra ještě v první půli. Sokoli. Tento taktický manévr způsoboval Lhotě nemalé problémy při pronikání do obrany protivníka. Ve 48. minutě se stalo něco, s čím moc diváků nejspíš nepočítalo. Oslabený Koblov hrající na hřišti soupeře se dostal do vedení 1:2 z jejich pohledu venkovního mužstva. Ofenzivně laděný Pop obdržel přihrávku na hranici pokutového území, následně se ještě instinktivně rozhlédl kolem seba, aby zjistil, že má kousek od sebe lépe postaveného Zbořila, jenž jako zakončující hráč dopravil míč za záda brankáře domácího mužstva. Početní stav na hřišti se později vyrovnal, to když dolnolhotský Zdražila viděl druhou žlutou kartu a musel se poroučet z hrací plochy. Koblované vstřelili branku jistoty v 66. minutě, když byl v pokutovém území sražen Zbořil. Míč si na značku pokutového kopu postavil spolehlivý exekutor Řezníček, počkal si na pohyb brankáře a poslal hrací předmět na druhou stranu. Hosté už si poctivou hrou dozadu a obětavým týmovým výkonem nenechali vítězství Dolnolhotskými sebrat. Řezníček vsítil v utkíní svůj pátý a šestý gól a je jedním z hlavních tahounů svého výběru.  Dolní Lhota tak doma ztratila další body a v tabulce je až pátá. Koblov má namířeno ke koruně pro podzimního mistra okresního přeboru.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Koblov
Matěj Chovanec, hráč TJ Sokol Koblov: Celkově to byl vzrušující fotbalový zápas, který ukázal schopnosti obou týmů a vedení týmu Koblov k zasloužené výhře.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Lhota
P. Braun [-] - J. Stanovský [-] (75. D. Návrat [-] ) , V. Švrlanský [-] , S. Čech [-] , T. Czolko [-] , O. Klapuch [-] , R. Bubík [-] , T. Zdražila [-] , P. Bubík [-] , I. Lutso [-] , J. Bedry [-]

TJ Sokol Koblov
R. Silber [-] - J. Vrobel [-] , M. Jež [-] , L. Bartoš [-] - M. Drastich [-] , K. Staněk [-] , L. Fojtík [-] , D. Martiník [-] , L. Kaleta [-] - D. Zbořil [-] , M. Řezniček [-] -

ŽK: 55. T. Zdražila , 66. J. Bedry , 86. D. Návrat - 27. K. Staněk , 27. D. Martiník . ČK: 60. T. Zdražila - 27. K. Staněk .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: SAJDOK Jaromír - NĚMEC Jaroslav, LEŠKO Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Grossmann

Expert: Petr Boháč
Tip experta: výhra hostů

4:5. Tady dávám jedničku na hosty.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů