Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 15:00

9.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šenov venku nestačil na Dolní Lhotu. Domácí jsou po výhře již na pódiovém umístění a


Branky


8

Šenovští nestačili ve výjezdním fotbalovém zasedání na mužstvo Dolní Lhoty. Třetí tým minulého ročníku se tak posunul na stejnou příčku, kterou mu přisoudilo závěrečné kolo loňské sezony.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Paliči šancí se ze začátku jen zastřelovali

Dolní Lhota byla předzápasovými prognózami považována za jasného aspiranta na tři body. už od začátka měli opratě pevně ve svých rukou a vytvářeli si spoustu gólových příležitostí. Mnoho jich však neproměnili, protože nesčetněkrát finální fázi překombinovali nebo ztroskotali na spolehlivém Pilchovi. Hotům se spíše podařilo efektivně využívat všechno, co jim Dolní Lhota svými nepřesnostmi v obranné fázi nabídla, a tak se stalo, že do poločasové kabiny dokonce odcházeli Šenovští za průběžného vedení 3:2 ze svého pohledu. 

Kvalita se projevila v plné nahotě

Ve druhém poločase už ale šlo všechno podle původních předpokladů a Dolní Lhota zanedlouho vyrovnala a ve zbývajícím období druhé půle si vzala své vítězství zpět, když po přestávce otočila nepříznivě se vyvíjející skóre čtyřmi brankami. Autory se stali hráči Zdražila, Czolko, Klapuch a Návrat. Hra Šenovských se rozbila jako aušusová hračka z vitnamské večerky a slibný poločasový náskok Šenovským vysublimoval pod laxními kopačkami. Šenov neumí v letošní sezóně dotahovat nadějné zápasy do vítězného konce, nebo se mu nepodaří udržet si koncentraci po celých devadesát minut. Jako by fundamentální kámen úrazu nebyl v nohou, ale v hlavě. Psychická nepohoda Šenovských ale nesnižuje zospovědný a pracovitý výkon Dolní Lhoty, jež je po sedmi odehranách kolech na průběžné brontové pozici.



Ohlasy k zápasu



SK Šenov
Petr Klimša, trenér Šenova: Šenovská hra není ustálená. Hráči Šenova hrají jako by se je ten zápas ani netýkal. Bez nasazení, bez hecování a bez chutí... tragédie.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Lhota
P. Braun [-] - S. Čech [-] , T. Czolko [-] , O. Klapuch [-] , R. Bubík [-] , T. Zdražila [-] , P. Bubík [-] , V. Zezulka [-] , J. Dedek [-] , I. Lutso [-] (46. D. Návrat [-] ) , J. Bedry [-]

SK Šenov
O. Pilch [-] - M. Smajdor [-] , B. Zorychta [-] , R. Hubinec [-] , M. Račko [-] (46. D. Burkert [-] ) , A. Hruška [-] , R. Beránek [-] , F. Trnka [-] , D. Antal [-] , T. Lebduška [-] , J. Smetana [-]

ŽK: 19. R. Beránek , 52. D. Burkert .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Handlíř Drahoslav - BREZOVSKÝ Ondřej, DULÍNEK Róbert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Grossmann

Expert: David Trunkát
Tip experta: výhra domácích

Lhota bude chtít doma odčinit porážku z minulého kola a myslím si, že se to podaří. Body urvou domácí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích