Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 15:00

9.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koblov si veze ze hřiště Pustkovce tři body a upevňuje si suverénní vedení v tabulce


8

Koblovský Sokol si přiváží z nelehkého utkání v Pustkovci všechny tři body. Nastřílel dohromady pět branek a zavtral se tak ještě hlouběji na první místo průběžné ligové tabulky. Tu vede s 21 body a čtyřbodovým náskokem před druhými Václavovicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka určila ráz utkání

Hosté z Koblova se ujali vedení téměř bezprostředně po úvodním hvizdu, konkretně ve 4. minutě, kdy se trefil kanonýr Zbořil. Ten dostal výtečný míč do sprintu, prostoupil obranou domácícho celku jako nůž máslem a korunu nasadil ve finální fázi, když udělal kličku brankáři Stárkovi a svoje elegantní sólo zakončil do prázdné branky. Netrvalo dlouho a fenomenální Zbořil svůj gólový účet ještě rozšířil a druhým zásahem v utkání rozmnožil počet vstřelených branek po sedmi odehraných kolech (včetně toho dokonaného s Pustkovcem) na 24 počet úspěšných zakončení. Ano, čtete správně. Hostující hráči si nepřímo stěžovali na špatný terén, ale z jejich reakcí po jednoduchách ztrátách míče bylo znát, že jsou zvyklí na rovnější a profesionálněji připravenou hrací plochu. Za necelou půlhodinu od úvodního výkopu se dočkal Pustkovec kontaktní branky z nohy Chodury. Zakončující, úspěšný gólový řešitel využil zaváhání jednoho z beků Koblova, konkrétně Michala Drasticha, jenž snižujícímu hráči doslova namazal na trefu, vracející Pustkovec do zápasu ještě před koncem prvního poločasu. 

Koblov si pro vítězství nakonec došel, vydatně pomohl čtyřgólový Procházka

Pustkovec hrál také ve dré půli velmi slušnou kopanou. Mač byl vyrovnaný, ostatně stejně jako tomu bylo od samého začátku. Nedá se říct, že by bylo jedno z mužstev výrazně lepší, nebo že by dominovalo a přehrávalo protivníka rozdílem třídy. Nejrozšířejnější kolektivní hra planety se ale hraje na góly, a těch dal více hostující výběr. Koblov sevřel mírným tlakem pustkovecký Sokol na jeho straně hřiště a trpělivě se pokoušel rozhodnout o vítězství nějakou definitivní pojitkou tak, aby je rozdílový náskok o dvě branky konečně uklidnil. Takhle to bylo pořád o jednu branku, a to je ve fotbale náskok zoufale nejistý a malý. Koblov má však Zbořila a ten se i v Pustkovci rozehrál k velkému, vyspělému osobnímu výkonu. Ve druhé půli přidal další dvě branky a bylo hotovo. Pustkovec se sice ještě nadechl zásluhou pohotového zakončení svátečního střelce Chodinského, ale na celkový zvrat už ani tato osiřelá trefa domácích z druhého dějství nestačila. Rozhodl faktor Zbořil, jehož v aktuálním laufu nelze bránit jinak než za cenu nedovoleného zákroku a z něho rezultující nebezpečné standardní situace, se kterou si koblovští umí také hravě poradit a jsou vydatným pomocníkem, když branky náhodou nejde dosáhnout ze hry. Pustkovec tak po sedmi kolech stále okupuje šestou pozici, kde setrvává ruku v ruce se Šenovem.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pustkovec
Zdeněk Nováček, hrající vedoucí mužstva: Góly jsme jim víceméně darovali, ničím nás nepřekvapili, ale bohužel nám chybělo pár hráčů sestavy, zejména obránců. I v této sestavě jsme zahráli vyrovnaný zápas, kdy bohužel trestali naše chyby.




Sestavy


TJ Sokol Pustkovec
J. Stárek [-] - J. Guňka [-] , M. Jurásek [-] (46. D. Dostál [-] ) - R. Kiša [-] , M. Popiolek [-] , J. Klvaňa [-] - J. Malúš [-] - J. Zubáň [-] , O. Chodura [-] , M. Mroček [-] , A. Put [-] (46. R. Chodinský [-] )

TJ Sokol Koblov
R. Silber [-] - L. Bartoš [-] , K. Staněk [-] , J. Vrobel [-] - A. Procházka [-] , D. Martiník [-] , M. Tóth [-] , M. Drastich [-] , L. Fojtík [-] - M. Řezniček [-] , D. Zbořil [-] -

ŽK: 43. M. Popiolek , 64. D. Dostál .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Slavík Petr - FRÝBORT Robert, KEMPNÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Grossmann

Expert: David Trunkát
Tip experta: výhra hostů

Tady není o čem. Jasné tři body pro Koblov.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů