Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 15:30

8.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Bělé smetla otloukánka ze Svinova osmi góly a okupuje štříbrnou pozici v tabulce


Branky


9

Béčko Staré Bělé sehrálo asi nejlepší part v dosavdaní sezoně, když nasypalo do branky Svinovských osm branek a výbornou hrou si řeklo o zvýšenou pozornost budoucích budoucích soupeřů v podzimí části soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svinov chvíli dominoval

Od úvopdního nástupu a rozdělení stran hrál Svinov lepší fotbal a tahal za delší konec provazu. Do nějaké 20. minuty byl jasně lepším celkem a Bělá si nevěděla s jeho osobitým herním pojetím přiliš rady.  Svinov setrvával většinu času na míči a pokoušel se vytvořit si zajímavé palebné pozice nebo se probít stůj co stůj do bezprostřední gólové situace, ale obrana domácích byla pozorně na značkách a nenechala se agresivní kopanou protivníka více či snad fatálně zaskočit. Raný drtivý tlak se zhruba po půlhodině hry podařilo domácím úspěšně rozbít a naopak to byli oni, kdo začal hrát vlastní hru, kterou dokonale vnutil svému soupeři. Rezervvě Bělé se nadále vedlo v kombinační fázi a rovněž precizně roztahovala křídelní prostory, kde už si tamní wingbeci nacházeli balóny a rozvíjeli nebezpečné přechodové manávry pokud možno co nejblíž brance Svinova. Po takových akcích padly první dvě branky, kdy jejich autoři uklízeli v podstatě do prázdné branky po vynikajících centrech. Úspěšnými řešiteli těchto gólových pobídek se stali v postupně Akritidis a Charvát. Na 3:0 dával ještě do poločasu Malík. Gólová akce proběhla způsobem jako z reprezentační éry, kdy ve vápně spolupracovali forwardi Koller s Barošem. Tentokrát je nahradili Akritidis sklepnoucí hrudníkem míč na spoluhráče Charváta, jenž z voleje zamířil zcela přesně. tady už jenom chyběl komentátor Bosák se svám legendárním "Jabadabadů." Branku na 5:0 stihl domácí Firášek také do poločasového hvizdu a vykoupal při ní obránce i brankáře, aby následně hrací předmět s klidem uklidil do prázdné branky.

Ve druhé půli už se jen dohrávalo

Svinov měl ojedinělou standardní situaci, ze které se mu podařilo vstřelit gól zásluhou Tomka. který si vyskočil nejvýše na skvěle zahranou standardní situaci a do protipohybu nedal gólmanovi Balcarovi šanci. Stalo se tak ale přiliš pozdě pro hostující výběr, až v 70. minutě, a tento gól už neměl sebemenší naději zvrátit zápas na stranu ve druhé půli odevzdaného Svinova. Za dvě minuty si vzal pětibrankový náskok zpět domácí výběr, když se podruhé v zápase prosadil charvát. Poté se z branek radovali ještě Lišaník a znovu Akritidis, který tak svými zásahy orámoval gólové hody tohoto střetnutí. Stará Bělá se tak vyhoupla na překvapivou, průběžnou druhou pozici, kde téměř trůní s 12 získanými body. Svinovu na ukazateli nasbíraných bodů naopak svítí tučná nula a je tím pádem suverénně poslední.



Ohlasy k zápasu


FK Stará Bělá B
Ondřej Pytlík, trenér Staré Bělé: Dneska to byl náš nejlepší výkon v téhle soutěži. Před zápasem jsme si řekli pár věcí, které musíme v naší hře změnit a výsledek se dostavil téměř okamžitě. O soupeři jsem věděl, že v posledních týdnech posílil a musím říct, že mě jeho hra mile překvapila a věřím, že začne vyhrávat a půjde vzhůru. My však dneska předváděli opravdu hezké kombinace z vlastní obrany až k soupeřově brance a v zakončení jsme dnes také byli precizní. Výsledek vypadá sice jednoznačně, ale z mého pohledu oba týmy hrály koukatelný fotbal.




Sestavy


FK Stará Bělá B
O. Balcar [-] - A. Akritidis [-] , H. Nguyen [-] , L. Kováčik [-] , O. Malík [-] , M. Lišaník [-] , I. Cimmer [-] , O. Pytlík [-] , K. Surovec [-] , J. Kačer [-] , D. Charvát [-]

TJ Vítkovice - Svinov
D. Vojtál [-] - F. Dubnický [-] , O. Bobčiak [-] , F. Dubnický [-] , P. Čonka [-] , J. Tomek [-] , J. Lichovník [-] , N. Horváth [-] , D. Vaněk [-] , J. Stralczynski [-] , Š. Sedlačík [-]

Počet diváků: 55. Rozhodčí: HUSER David - KVAK Antonín, SVATONSKÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Grossmann

Expert: Zdeněk Nováček
Tip experta: výhra domácích

Svinov by se rád jistě odlepil z chvostu tabulky, ale po tomto kole to nebude. Domácí vyhrají o gól.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích