Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoká přestřelky vyzněla lépe pro béčko Bělé, Michálkovice padly


Branky


7

Zápas rezervy Staré Bělé s Michálkovicemi nabídl úctyhodný počet devíti branek. Po devadesáti minutách se ale radovali domácí, kterří se na nováčka prezentují vskutku nadstandardním fotbalovým přednesem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lustrinelliho rychlý gól se otřásal v základech

Hosté z Michálkovic nastoupili do utkání bez čtyř stabilních opor základní sestavy. První branka mohla padnout už po deseti vteřinách čistého času hry po rozehrání od půlící čáry. Hned po výkopu totiž přišel dalekonosný pas za obranku, kam si výtečně naběhl starobělský Charvát, ale bylo z toho jen hlasité vedle, respektive zakončení, jež se nevejde ani do oficálních zápasových statistik, protože orazítkování konstrukce branky má na údaje o utkání asi takovou váhu, jako kdyby se střela mezi tyče vůbec nevešla. Charvát v tomto případě nastřelil břevno, což je škoda už jenom z hlediska potenciálního rekordu přeboru o nejrychlejší vstřelený gól v této soutěži. Od začátku byla Bělá lepším týmem, ale ne a ne to vyjádřit gólově. Michálkovice měly velké mezery ve středu hry, šehož domácí plejeři umně využívali k zakládání útočných akcí. Po jedné chybě, kdy hostující záložník vyškolil domácího beka se otevřel gólový zápasi tohoto utkání a Michálkovice šly překvapivě do průběžného vedení. ještě do konce poločasu ale domácí daly čtyři branky a naprosto otočily dějinný sled nalajnových údalostí do té doby ve prospěch vedoucích Michálkovic. Ještě v první půli se michálkovickým zranil motor zálohy Filip Hlaváč. Ten si vyslech nemilosrdný ortel od lékařů znamenající přetržené vazy v kotníku a třitýdenní zápasový distanc a laborování. V ranější fázi první půle navíc musel vynuceně střídat hostující Mikala. Hráč utrpěl v osobní souboji zranění v oblasti zad a nebyl s to pokračovat dále ve hře v plném nasazení. 

Michálkovičtí bohémové odpadli, trenér Lavický není dlouhodobě spokojen s disciplínou vybraných jedinců

Ve druhé půli domácí opět pálili velké šance, přesto se podařilo hostům znovu snížit. Konečné skóre za druhé dějství 2:2 bylo však nejspíš maximem toho, co mohli hosté v sešívaných dresech v bitvě dvou nováčků v okleštěné a pokopané sestavě dosáhnout.



Ohlasy k zápasu


FK Stará Bělá B
Ondřej Pytlík, trenér Staré Bělé: Dnešní vítězství řadím do kategorie utrápených. Od začátku zápasu bylo patrné, že soupeře nejspíš přehrajeme, ale opět jen vlastními školáckými chybami, jsme soupeře po celou dobu drželi v naději a klobouk dolů před chlapy z Michálkovic, že i přes nepříjemné nedělní vedro pořád bojovali. Mladí sbírají zkušenosti, my starší to občas přeháníme s klidem, ale až si to jednou sedne, tak klepneme i Koblov. Teď nás čeká další výzva, jiný zápas - Hrušov, škvára, pro někoho poprvé, tak snad zvládneme.

FC SLAVIA Michálkovice
Jiří Lavický, trenér Michálkovic: Suma sumarum je taková, že mám zase o několik šedivých vlasů víc a hodinky, které jsem měl na ruce hlásily, že tlak už je neměřitelný a samy volaly záchranku.



Sestavy


FK Stará Bělá B
A. Sýkora [-] - O. Malík [-] (35. L. Adámek [-] ) , M. Lišaník [-] , D. Kožík [-] , I. Cimmer [-] , S. Fabisz [-] , D. Charvát [-] , M. Kulaviak [-] , O. Pytlík [-] , K. Surovec [-] , J. Kačer [-]

FC SLAVIA Michálkovice
T. Homola [-] - L. Syrek [-] , M. Šleis [-] (75. K. Bohačík [-] ) , J. Holeczy [-] , J. Mikala [-] - L. Vrabec [-] , L. Masnica [-] , F. Hlaváč [-] , V. Bystroň [-] - D. Románek [-] , J. Řeháček [-] -

ŽK: 66. V. Bystroň .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: SAJDOK Jaromír - NĚMEC Jaroslav, ONDRAČKA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Grossmann

Expert: Matěj Smajdor
Tip experta: výhra domácích

Další těsný tip. Zde záleží v jaké sestavě se sejdou domácí a pokud přijde i pomoc z áčka body zůstanou v Bělé.

Tip: výhra hostů