2:3p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Lhota doma překvapivě podlehla po penaltách Václavovicím


Branky


6

Fotbalisté Dolní Lhoty doma letos poprvé klopýtli, když proti Václavovicím vyválčili pouhopouhý jeden bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbal nahoru dolů

Sobotní duel poslal proti sobě dvě ofenzivně laděná mužstva a na kvalitě herního projevu to bylo zanedlouho po příchodu dvaadvaceti bodrců na trávník znát. Domácí hráči vstoupili do zápasu aktivněji a bleskurychle si vytvořili několik nadějných brankových příležitostí. Hostující brankář ale pokaždé prokázal svoji extratřídu a své barvy uhájil a hlavně spoluhráče před sebou vydatně podržel. Problémy však Dolnolhotským dělaly standardní situace, na které nedokázali vždy optimálně reagovat a to byla voda na mlýn soupeře z Václavovic. Centrované balóny z nohou hostujících ofenzivních plejerů létaly adresně a v ideální letové hladině pro zakončující hráče, nýbrž i dostatečně prudce tak, aby brankáři vzdušné přihrávky činily nemalé problémy. První gól padl po rohovém kopu. Jednalo se o branku z kategorie laciných, protože si hráči špatně pohlídali a rozebrali hráče útočícího mužstva. Balón propadl až na hranici velkého čtverce, kde se do míče placírkou opřel Langer, a tentokrát byl na jeho pokus krátký i skvěle chytající brankář Braun. Ještě do poločasu za Lhotu srovnal krok Stanovský, jenž nádherným lobem z repertoáru Karla Poborského z EURA 1996 nedal brankáři Szarowskému šanci. 

Stejné chyby, stejné známky. Rozhodly penalty

Do druhé půle domácí opět vstoupili lépe, protože po náhlé akci dopravil Bubík míč do sítě hostů. Ti však měli už od nějaké 70. minuty míč v permanentním držení a svíravě obléhali bránu domácího výběru. Z drtivého tlaku padl pět minut před koncem základní hrací doby vyrovnávací gól, jehož autorem byl Slíva. Branka padla opět nepřekvapivě pro Lhotu z bravurně secvičené standardní situace, kdy se Braun za balónem letícím k jeho zadní tyči pouze ohlédl, ani očima už jej ale nevytlačil. Hosté nakonec šťastně vyhráli na penalty, ačkoli podle některých václavovický brankář opakovaně opustil kontakt z brankovou čárou ještě před zahráním urřeného exekutora. Nicméně výsledek je takový, že dva body berou hosté, jeden zůstává ve Lhotě.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Lhota
P. Braun [-] - T. Zdražila [-] (21. J. Stanovský [-] ) , O. Klapuch [-] , D. Blanar [-] , V. Švrlanský [-] , R. Bubík [-] , S. Čech [-] , P. Bubík [-] , J. Dedek [-] , J. Zeman [-] , J. Bedry [-]

TJ SOKOL Václavovice
R. Szarowski [-] - Z. Bednář [-] (78. M. Slíva [-] ) , J. Murgaš [-] , J. Stavinoha [-] , K. Biela [-] , M. Schovajsa [-] , O. Habernal [-] , R. Kozel [-] , P. Pojezdala [-] , A. Langer [-] , J. Berta [-]

ŽK: 68. O. Klapuch , 86. V. Zezulka - 91. Z. Bednář , 92. M. Slíva .
Počet diváků: 147. Rozhodčí: HERMAN Pavel - HANDLÍŘ Drahoslav, BREZOVSKÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Grossmann

Expert: Matěj Smajdor
Tip experta: výhra hostů

Těžký zápas na tipováni, Lhota byla vždycky silná, letos ji ale opustili klíčoví hráči, zato Václavovice posílily a letos chctějí postoupit. Bude to těsné, ale vyhrají hosté.

Tip: výhra domácích