1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 15:30

5.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svinov prohrál také potřetí v řadě, naopak Lhota se z úvodní porážky oklepala a bere druhou výhru po sobě


Branky


8

Svinov skousává s veškerými důsledky roli spadlého nováčka a stále nepoznal, jaký je to pocit uhrát body v ostravském přeboru. Lhota se zase vrací do starých kolejí minulého ročníku a začíná připomínat mašinu na vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá sprcha od domácích

Domácí se sice rachle prosadili už v šesté minutě, kdy se po křižné přímočaré přihrávce do pokutévého území prosadil Glabazňa, jenž zakončil bez přípravy k levé tyči Braunovy branky. Na druhé straně zasyčel nespokojeností gólman Zmija po dvaceti minutách. Tehdy si na průnikovou přihrávku naběhl dolnolhotský, rychlonohý Čech a v osamocené sóloakci tváří tvář brankáři prokázal, že je fotbalově dokonale očkovaný a ležícího Zmiju, ostatně, jak praví jeho jmého, chytrým blafákem obešel a pohodlně zakončil do zívající branky. utkání do konce první půle ztratilo na atraktivitě a vytratil se z něj náboj. Obat týmy jako by se spokojily s dosavadním jednobodovým ziskem a nehnaly se dále do kompaktních a hluboce zatažených obran pozorně hlídkujících defenzivních řad, ať už na jedné či na druhé straně.

Lhota přidala dva zásahy a v tabulce je v čele

Druhé půle přinelsa živou hru hostů od jejích prvních minut. Lhota, vědoma si role favorita, chtěla dostát papírovým prognózám, a její hra měla hlavu a patu, na rozdíl od svinovského celku, jehož herní projev nedosahoval úrovně Dolní Lhoty. A tak se za šest minut prosadil defenzivní štít Czolko jehož zakončení hlavou sneslo ta nejpřísnější měřítka. Dlužno podotknkout, že čekajíce na penaltě obdržel skvostný centr od jednoho ze svých spoluhráčů. Svinov se ani po obdržené brance nezmohol na větší odpor a nepřizpůsobil pojetí hry prohrávajícího celku danému sportovnímu kontextu. Do zakončení se stále více tlačila Dolní Lhota a Svinov, ač hrál doma, jako by se stále nedokázal popasovat s vědomím tíhy o třídu nižší soutěže a smířením tamější existence, do které se nedobrovolně propadl po skončení uplynulé sezony. Razítko na výhru dal na zápasový fajront Návrat a návrat hostů do Lhoty bude marcipánově sladký. Je totiž v čele a společně s dalšími třemi kluby zaslouženě vede ligu se shodným šestibodovým vlastnictvím.



Sestavy


TJ Vítkovice - Svinov
R. Zmija [-] - O. Bobčiak [-] , D. Nykš [-] , F. Schmidt [-] (46. S. Cabadaj [-] ) , J. Tomek [-] , J. Lichovník [-] , D. Vaněk [-] , M. Polách [-] , V. Dvořák [-] , Š. Sedlačík [-] , T. Glabazňa [-]

TJ Sokol Dolní Lhota
P. Braun [-] - J. Stanovský [-] , D. Blanar [-] (46. D. Návrat [-] ) , J. Hrubý [-] , V. Švrlanský [-] , R. Bubík [-] , S. Čech [-] , P. Bubík [-] , J. Dedek [-] , T. Czolko [-] , J. Bedry [-]

ŽK: 11. O. Bobčiak , 30. Š. Sedlačík , 55. D. Nykš , 57. S. Cabadaj , 70. J. Lichovník - 74. T. Czolko .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: NĚMEC Martin - NĚMEC Jaroslav, TOMICZEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Grossmann

Expert: Jiří Lavický
Tip experta: výhra hostů

Tady odhaduju dvojku. Dolní Lhota je silný tým i na venkovních hřištích. Svinov je v rozkladu už od loňské sezóny, bude muset konsolidovat síly a sbírat body, ale tady v tomto zápase to nebude.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů