Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 16:30

4.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Lhota doma přejela Hrušov, ten tak poprvé v sezoně ochutnal hořkost porážky


Branky


8

Ukázala, že zaváhání v minulém kole bylo spíše náhodným úkazem než setrvalým trendem. Možná také díky nečekaně dobře hrajícím Michálkovicím, působícími jako milé zjevení v ligovém ročníku. Dolní Lhota se víkendovým zápasem vrátila k tomu, co ji zdobilo na jaře, a především k přesvědčivým suverénním výkonům. V tomto kola doma sežehla Jiskru z hrušova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lhota vkročila do úvodního poločasu znamenitě, Hrušov nestačil

Hrušov v prvním kole po pokutových kopech přehrál se štěstím ostravský Pustkovec a už tehdy se dvěma body se v bitvě dvou outsiderů z minulého soutěžního ročníku příliš nepočítalo. Dalo by se tak říct, že Hrušov předčil všeobecná očekávání a krvavě vyválčený extra bod se v minulém týdnu považoval jako ryzí úspěch, odcizená číselná kořist nadplán těch nejoptimističtějších sportovních scénářů, zkrátka zlatý bod navíc. V sobotu už ale bylo všechno smazáno a do víkendové rundy zápasů se šlo takříkajíc nanovo. Hrušov zajížděl do neporazitelné Lhoty, alespoň v kontextu tohtoroční jarní várky ligových zápasů, kdy svého času nebylo v přeboru silnějšího lídra a Lhota nadělovala na potkání výprasky bez ohledu na to, s kým si zrovna poměřovala kvality na hrací ploše. Nechybělo jí na konci ligy ani moc k postupu do vyší soutěže, a tak byla na počátku střetnutí s Hrušovem velikým papírovým favoritem na vítězství, a dlužno dodat, že svoje předurčení k triumfu splnila dokonale. Na hřišti dominovala od samého začátku a Hrušov se po většinu úvodního partu stačil pouze bránit a viditelně tahal za kratší konec provazu. Dolnolhotští stihli do konce prvního poločasu sice nasázet pouze dvě branky, ale herní převahu měli stoprocentně na svojí straně. Autory branek se stali po krásné kombinaci, respektive po řemeslné průnikové přihrávce do volného prostoru Klapuch a posléze jeho týmový kolega Čech.

Další várky branek, vítěz byl předem jasný

Lhota neztratila apetit ani po změně stran. Nesmířila se s vachrlatým dvoubrankovým vedením a chtěla udat definitivu dalšími přesnými trefami. Hrušov paběrkoval a na větší územní tlak a sevření soupeře hlouběji na svojí polovině se nezmohl, a tak vzápětí začaly padat goly na druhé straně. V následujícím pořadí se po znamenitých akcích a skvělém pohybu a kombinačních dovednostech prosadili Návrat, z penalty Bubík, Lutsko, prvotřídní Czolko a podruhé vzápase, teď už hze hry, opět Bubík. Lhota si po spolehlivém kolektivním výkonu zastřílela na domácím hřišti a po výhře přeskočila sobotního soupeře v ligové tabulce, kde má nyní tři body, Hrušov zůstává na dvou bodech.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Lhota
P. Braun [-] - O. Klapuch [-] , J. Stanovský [-] , R. Bubík [-] (65. D. Návrat [-] ) , I. Lutso [-] , S. Čech [-] , P. Bubík [-] , J. Zeman [-] , J. Dedek [-] , T. Czolko [-] , J. Bedry [-]

Jiskra MCHZ Ostrava Hrušov
M. Kadura [-] - D. Kozel [-] , N. Horváth [-] , P. Čonka [-] , F. Dubnický [-] , F. Dubnický [-] , V. Kotsovskyi [-] , F. Kadura [-] , Z. Demel [-] , J. Hurta [-] , J. Mrázek [-]

ŽK: 40. J. Stanovský - 24. P. Čonka , 33. Z. Demel .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: SAJDOK Jaromír - LANGER Vlastislav, KEMPNÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Grossmann

Expert: Matěj Chovanec
Tip experta: výhra domácích

Výhra domácích.
Po zaváhání z prvního kola bude Dolní Lhota jasně chtít vyhrát.

Tip: výhra domácích