Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 16:30

4.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koblov rozdrtil Starou Bělou a na podzim je k nezastavení


Branky


8

Jasné vítězství čekalo na nenasytné a nenajedené hráče Koblova i tentokrát. V tomto případě byl jejich snadným soustem nováček ze Staré Bělé. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky v prvním poločase nastartovaly celkovou kanonádu

Už první kontakt s míčem dal jasně najevo, komu bude patřit toto utkání. Koblov posílený v letní přípravě o borce, kterými snad neoplývá žádný z konkurentů společné fotbalové soutěže, za to vzal od podlahy a bez rozpaků hned po přidělení hrací strany. Poprvé se z branky radoval po necelé čtvrthodině hry Zbořil. Ten si po převzetí míče téměř dětinsky až škodolibě poradil s vyběhnuvším brankéřem Bělé, jehož nápaditě přehodil a poslal svůj celek do očekávaného průběžného vedení. Následoval ho fantom Procházka, jenž umístěnou střelou mimo dosah téměř padesátiletého Pelikanudise ozrcadlil vedení na 2:0. Stejný výsledek vydržel i díky výbornému výkonu jiank dvakrát kapitulujícímu brankáři rezervy Bělé až do konce první půle.

Koblov roztočil řetízkáč, béčko Bělé jeho následkem vomitovalo

Druhá půle přinesla dalších šeast branek. Vtipně se znovu trefil Zbořil. Ten se tak se zasadil o polovinu branek svého dominujícího výběru. Procházka přidal druhou branku ke své jedné rovněž ve druhé půli a pro potravu  v podobě bezvládně ležící snadné kořisti si z hnízda doletěl i gólově hladový Orel. Aby se nenechal zahanbit, uklízel jednou do brány také koblovský Fojtík. Domácí byli o třídu lepší než soupeř. Béčku Bělé ale patří absilutorium za neodevzdaný výkon a srdnatý vzdor až do závěrečných minut, kdy už byl jejich osud zpečetěn a nelichotivý herní úděl naplněn. Nováček je však stále příjemným osvěžením nového soutěžního ročníku, ale na elitářskou smetánku z Koblova budou letos a příští kalendářní rok krátcí asi úplně všichni. Tudíž, jak by řekl svého času komik Milan Pitkin "A vo tom to je."



Ohlasy k zápasu



FK Stará Bělá B
Ondřej pytlík, trenér Staré Bělé "B": Koblov v této sezóně vytvořil tým, který by se neztratil ani v A-třídě. My máme v týmu hráče na začátku své mužské kariéry, kteří zkušenosti teprve sbírají a některé na sklonku a na takové týmy, které se netají postupovými ambicemi o několik soutěží nahoru to prostě nestačí. Navíc pokud se vám zraní v průběhu prvního poločasu několik hráčů, tak být konkurenceschopný tým, se ještě násobně ztěžuje. Sečteno podtrženo, soupeř vyhrál naprosto zaslouženě, myslím, že pokud se jim vyhnou zranění klíčových hráčů, nebudou mít v téhle soutěži konkurenci.



Sestavy


TJ Sokol Koblov
R. Silber [-] - M. Jež [-] (46. A. Orel [-] ) , L. Bartoš [-] , K. Staněk [-] - M. Drastich [-] , D. Martiník [-] , A. Procházka [-] , L. Fojtík [-] , M. Tóth [-] (46. I. Pop [-] ) - M. Řezniček [-] , D. Zbořil [-]

FK Stará Bělá B
K. Pelikanudis [-] - O. Malík [-] , S. Fabisz [-] , L. Kováčik [-] , M. Benko [-] , P. Kokeš [-] , O. Pytlík [-] , M. Lišaník [-] , D. Charvát [-] , M. Škuta [-] , J. Kačer [-]

ŽK: 63. I. Pop - 54. L. Kováčik .
Počet diváků: 58. Rozhodčí: Handlíř Drahoslav - ONDRAČKA Milan, DULÍNEK Róbert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Grossmann

Expert: Matěj Chovanec
Tip experta: výhra domácích

Výhra domácích.
Věřím svému týmu.

Tip: výhra domácích