2:3p.
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 17:00

5.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané klání v Nučicích nakonec ovládl Osek v penaltovém rozstřelu!


Branky


61. M. Chromý , 97. M. Šulc - 35. J. Žilka , 36. V. Meloun
14

Sedmiminutové nastavení a vyvrcholení zápasu až v penaltovém rozstřelu nabídl střet domácích Nučic s Velký Osekem. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vosecká produktivita

Vyrovnanou pasáž nabídl začátek zápasu. Mírnou převahu měli hosté z Velkého Oseka. Na první gól si však museli diváci počkat až do 35. minuty. Trefil se hostující mladík Žilka, který zužitkoval rychlý protiútok a poslal svůj tým do vedení. Sotva však stačil místní hostinský dotočit jednu poctivou hladinku na žal, hosté vedli již o dvě branky. Individuální chyby využil další mladík Meloun a podruhé během pár chvil rozjásal osecké fanoušky. 

 

Studená sprcha pro domácí. Ačkoliv se tým trenéra Samka výrazně snažil o snížení nepříznivého skóre, do konce poločasu jim přáno nebylo a do kabin se tak šlo za stavu 2:0 pro Velký Osek

Last minute

Vstup do druhého poločasu vyšel lépe domácím. Důrazná hra a přímočarý fotbal brzy přinesly kýžený gól.

 

V 61. minutě snížil na rozdíl jediné branky domácí srdcař a kapitán Chromý. Domácím se ihned po vyrovnaní nalila čerstvá krev do žil a před očima měli jen vyrovnávací gól. Hosté však tlaku domácích nehodlali podlehnout a sami se tlačili do zakončení. Několik slibných šancí na rozhodnutí zápasu však nevyužili, a tak trestali domácí. Brzy se jim podařilo srovnat, avšak radost zhatil offside.

 

Ke srovnání skóre došlo až v samotném závěru utkání. V poslední vteřine srovnal Marek Šulc a poslal tak zápas do penalt. Nádherný fotbalový moment pro domácí, na druhé straně obrovské zklámání pro hostující tým, který ztratil bod v poslední vteřině.

 

Penaltová loterie

Hráči Velkého Oseka byli úspešnější v penaltovém rozstřelu a odváží si tak ze zápasu o bod více než soupeř.



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Trenér Petr Samek: Domácí zápas jsme měli zvládnout za tři body. Bohužel jsme prospali první poločas. Myslím, že jsme byli více nebezpeční ve vápně soupeře, ale hra byla vyrovnaná. Po jedné naší šanci následoval rychlý protiútok a prohrávali jsme. Ještě horší byla situace za další minutu, kdy jsme po školácké chybě dostali druhý gól. Do poločasu jsme se snažili, ale nic nám tam nespadlo. Druhý poločas jsme udělali nějaké změny a soupeře po většinu času k nám nepustili a sami jsme dali kontaktní gól a hnali se pořád za vyrovnáním. Samozřejmě měli hosté nějaké šance na rozhodnutí, ale nevyužili je. Vyrovnali jsme podle pomezního z postavení mimo hru, ale štěstí se k nám vrátilo na konci nastavení a my zaslouženě vyrovnali. Penalty nám nejdou a tak druhý bod má soupeř. Kluci bojovali až do konce a byli odměněni. Velká pochvala za bojovnost a nasazení ve druhém poločase.




Sestavy


TJ Nučice
M. Svoboda [-] - M. Jícha [-] , F. Tyšer [-] , J. Novák [-] , M. Šulc [-] , P. Nevšímal [-] , P. Zápotocký [-] (75. P. Bradáč [-] ) , J. Jelínek [-] , T. Vlasák [-] , D. Kočí [-] , M. Chromý [-]

FK Viktorie Velký Osek
R. Durdil [-] - J. Karban [-] , A. Šátek [-] , M. Svoboda [-] - A. Hushcha [-] , J. Žilka [-] , A. Novák [-] , T. Kalaš [-] - V. Meloun [-] (90. M. Šamša [-] ) , Z. Novák [-] (55. F. Řehák [-] ) , S. Karban [-] (88. J. Koška [-] ) -

ŽK: 45. P. Nevšímal - 67. J. Karban .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
8. 9. 2023 13:12
Mohlo se nastavit klidně i 12minut, vzhledem k neustálému zdržování ze strany Velkého Oseka. Dokud nebudou rozhodčí dávat karty za zrdžování a gólman bude držet míč beztrestně místo 6s třeba 15s, tak to bude vypadat pořád stejně. Remíza spravedlivá.
6. 9. 2023 11:58
Jako nestranný fanoušek opět musím napsat. V první půlce zápasu byl Osek lepším týmem. Více držel míč. Nučice jakmile byla možnost, okamžitě nakopli míč. Druhá půlka byla vyrovnaná. Ale to co se dělo na hřišti byla jedna velká katastrofa. Pan rozhodčí pískal špatně na obě strany. Občas pískl nesmyslný faul, někdy zase naopak nepískal dost závažné zákroky. Čím dál více se blížil konec, tak pomáhal Nučicím a také na hřišti se dost přiostřovalo. Oba týmy se neuměli chovat, ale souboj u postranní čáry mělo za následek, že se hráči skoro poprali a rozhodčí sice sledoval další situaci na druhé straně, ale místo, aby zastavil hru a šel řešit to "napadení". Od rozhodčího absolutně nezvládnutý zápas. A chápu, nikdo nechce pískat a je to dost složité, ale tohle nebylo, že by se stala jedna chyba. Těch chyb bylo plno. Dále co asi byl vrchol celého zápasu, kdy pan rozhodčí nastavil údajně 3 minuty - toto měl říkat hráčům. A nakonec nastavení bylo 7 minut, kdy v poslední minutě byl roh a následné vyrovnání stavu na 2:2. Nápadné, ale to se stane. Ale že realizační tým nebo kdo má na starosti časomíru na tabuli vypne čas na 4 minutě prodloužení je fakt vrchol. Ať jsem byl pouze divák, tak za mě Nučice bod chtěli urvat za každou cenu a otázka zda bylo vše podle pravidel. No ale nevidím do toho, tak jen na závěr, oba týmy se špatně chovali, rozhodčí dost chyb a bylo podezřelé to vše co se tam dělo.

Tip: výhra domácích

Jonathan Mensatoris

Expert: Lukáš Chvojka
Tip experta: výhra domácích

Nučice budou chtít bodovat naplno a myslím, že se jim to povede.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Nučice určitě budou chtít bodovat naplno a myslím, že se jim to povede.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích