5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

10.kolo, Středočeský | Příbram | IV. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obořiště dokráčelo k zaslouženému vítězství


Branky


10. V. Vobr , 55. V. Vobr , 66. L. Novotný , 70. V. Vobr , 83. J. Pavlík
2

Domácí DJ ohlásil sestavy a za dunění tónů kapely Škwor domácí ve dvě hodiny odpoledne nastoupili na trávník odehrát desáté soutěžní kolo IV.třídy skupiny A.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Ještě rychlá předzapasová gratulace obořišťskému předsedovi Kožíškovi k jeho blížícím se narozeninám a mohlo se jít na věc.

   Od začátku bylo jasné kdo je na hřišti pánem. Domácí drželi hosty hluboko na útočné polovině a svůj úvodní tlak přetavili v gól. Venca Vobr dostal přihrávku na hranici velkého vápna a nadvakrát překonal gólmana Procházku. 10.minuta - 1:0.

 

   Kdyby byl videozáznam z další šance obořišťáků, určitě by se stal hitem internetu - Nikolas Kohout hlavou trefuje břevno, balón se odráží k Vencovi Vobrovi, který břevno trefuje snad nachlup stejně, další odraz směřuje k Honzovi Pavlíkovi a ten trefuje už tak zmateného brankáře. 

 

   Domácí dál útočili avšak Hbity potvrzovali to že v letošní sezóně moc gólu nedostávají. Za Obořiště to neúspěšně zkoušel z dálky Jakub Trnka st., po něm i Jan Kuchta a hosté čekali na brejk. Ten přišel po smolnému odkopu Trnky st. kterým poslal do samostatného úniku hbitského Josefa Langa a ten trefil tyč!

 

Do kabin se se tedy šlo za hubeného náskoku domácích.

Druhý poločas

Druhý poločas pokračoval tam kde první skončil, obrana Dolních Hbit začala ve snaze o vyrovnání ztrácet na zodpovědnosti a vyrovnání se málem povedlo. Centr do vápna domácích našel Josefa Langa a brankář Švehla se jen díval jak jeho střela z první mířila těsně nad.

   O chvíli později Trnka ml. našel za obranci osamoceného Vobra, jelikož to bylo ještě před pulící čarou nemohlo se jednat o ofsajd a domácí útočník tak běžel přes půl hřiště sám na brankáře, své sólo zakončil pomalou ale přesnou střelou k tyči a dodal domácím klid na kopačky. 55.minuta 2:0

   V další akci opět Vobr kterou záměrně před brankářem zpomalil aby mohl vyzvat přihrávkou Lukáše Novotného a i když mu nechtěně snížil střelecký úhel, Novotný si poradil! 66.minuta 3:0.

 

   Krásnou akci pak předvedlo Obořiště do které se zapojilo snad pět, šest borců kteří se od své brány zvládli rychle a přesně prokombinovat až na druhou stranu kde už Venca Vobr neměl problém svým třetím gólem potěšit slušně zaplněné domácí tribuny. 70.minuta 4:0.

 

   Hosté chtěli alespoň čestný gól ale Švehla byl proti a když se ho povedlo překonat, pomohla mu podruhé v zápase tyč.

   Vobr byl k nezastaví v další tutové šanci si balón ukopl a až moc sebekriticky si sám sobě nahlas vynadal.

   V další slibné příležitosti Kohout místo střely vyzval Honzu Pavlíka a po jeho pokusu se popáté z repráků rozezněl domácí goalsong! 83.minuta 5:0.

 

   Obořiště tak dokráčelo k zaslouženému vítězství, kde svůj stabilní výkon stvrzovali domácí góly hlavně až ve druhé půli!

 

AUTOR: LUKÁŠ NOVOTNÝ



Sestavy


FK Obořiště 1920
J. Švehla [-] - L. Korynta [-] , J. Kuchta [-] , M. Šinágl [-] , M. Vítek [-] , J. Trnka [-] - J. Trnka [-] , L. Novotný [-] - V. Vobr [-] , J. Pavlík [-] - M. Kobík [-]

TJ Sokol Dolní Hbity
A. Procházka [-] - L. Vacek [-] , V. Humňal [-] , V. Grebeň [-] , O. Bučil [-] , P. Neumann [-] , M. Neumann [-] , J. Lang [-] , J. Lantora [-] , P. Sloup [-] , V. Vostárek [-]

Počet diváků: 35. Rozhodčí: Burian Petr - NOVOTNÝ Karel (N), JOHÁNEK Robert (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích






Tabulka Z Skóre B
1 Sparta Věšín 14 79:20 37
2 SK Třebsko B 13 49:29 32
3 Litavan Bohutín B 13 43:24 30
4 SK Obory 14 32:25 21
5 Slavoj Obecnice 12 38:24 19
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Martin Šturc 25
2 Martin Trčka 14
3 Václav Vobr 12
4 Jonáš Matějka 11
5 Matěj Korol 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 41 68,3% 2
2 Radek Hruška 34 52,3% 0
3 jakub krejcar 14 56,0% 0
4 Venca Likeš 10 50,0% 0
5 Miroslav Liška 3 30,0% 0
Zobrazit celou tabulku