Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 15:00

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Diváci si v Litultovicích přišli na své, viděli třináct branek a výhru domácích o pět gólů


Branky


14

Už v divokém prvním poločase viděli fanoušci sedm branek. V druhém přidala obě mužstva dohromady branek šest.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litultovice vedly o tři branky

Divácky atraktivní zápas viděli fanoušci v Litultovicích, kam zavítalo mužstvo z Bohuslavic. Hned v první minutě se prosmýkl po lajně aktivní Adamčík, který nabil Tenglerovi, jenž přestřeli hostující branku. Za tři minuty se radovali z branky hosté, když se protáhl do šestnáctky Kozel, který nahrál pod sebe na Tileczka, který umístil svou střelu k tyči - 0:1. V 6. minutě byl faulován před vápnem domácí Štavík. Míč si k přímému kopu postavil Drápal, jehož střelu brankář Večerek vyrazil nad sebe a míč zaplul do jeho sítě - 1:1. V 9. minutě vysunul Tengler Adamčíka, který se protáhl k šestnáctce, tam odcentroval a Šrom hlavou z první nezadržitelně skóroval - 2:1. Divoký úvod pak zakončila 12. minuta, když přímý Dominika z vlastní poloviny našel ve vápně Mičku, jenž pohotově poslal balon k tyči - 2:2. V 17. minutě brankář Večerek vychytal Doležela. Hned za chvíli střílel těsně vedle hostující Koska. V 19. minutě pak kapitán Šrom ani nadvakrát nepropasíroval míč do brány. Mezi dvacátou a třicátou minutou se hra uklidnila a hrálo se jen mezi šestnáctkami. Po půlhodině hry posnul Doležel balon na půlce Drápalovi, který se po individuální akci probil do vápna, kde svůj samostatný nájezd zakončil - 3:2. Ve 34. minutě nahrával Adamčík do šestnáctky míč na Vaculíka, před nímž ukopla hostující obrana balon do bezpečí. Míč se však vrátil před pokutové území k Tenglerovi, který jej přiťukl Drápalovi, a ten jej prodloužil na Šroma, který pak zkušeně obhodil gólmana Večerka - 4:2. Pět minut před přestávkou narazil Tengler do vápna míč Vaculíkovi, který umístil balon pod brankářem do sítě - 5:2. 

Litultovice skóre navýšily

I úvod druhého poločasu vyšel lépe hostům, když Kotzur vybojoval míč a poslal do vápna Kozla, který nekompromisně poslal míč k tyči - 5:3. V 52. minutě Adamčík ve vápně nahrál do stoprocentní šance Šromovi, který ale nastřelil jen brankáře Večerka. V 54. minutě hostující obrana pod tlakem přihrála Adamčíkovi, který této chyby využil a pohodlně skóroval - 6:3. Hned za dvě minuty pak Šrom krásně našel ve vápně Drápala, jehož reflexivně vychytal Večerek. Za minutu vysunul Vaculík Šroma, který pohodlně dovršil svůj hattrick - 7:3. V 64. minutě po rohovém kopu hostí brankář Böhm vyboxoval míč před Štefka, který měl před sebou prázdnou branku, ale zamířil vedle ní. Za čtyři minuty Kozel posunul na Kotzura, který míč potáhl a našel před bránou Kanovského, který z dobré pozice tečoval míč vedle branky. V 79. minutě utekl po levé straně Varyš, který našel na hranici vápna Fialu, jehož střelecký pokus vytěsnil Večerek na roh. Následný rohový kop Steuera našel ve vápně Mičkala, který míč dotlačil důrazně do sítě - 8:3. V 84. minutě byl ve vápně při hlavičce faulován hostující Tileczek. Míč si postavil na značku pokutového kopu Ohřál, a i když si gólman Böhm na míč šáhnul, tak skončil za jeho zády - 8:4. Konečnou podobu výsledeku stanovi v poslední minutě po nahrávce Tenglera zatáhl míč k šestnáctce Steuer, jehož centr na zadní tyči zasunul Pavlíček do sítě - 9:4.

 

Litultovice hrají příští zápas v Březové. Bohuslavice budou hostit Těškovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (vedoucí týmu): Ve velkém vedru kluci předvedli kvalitní ofenzivu, z níž celkem pět střelců dalo krásných devět branek. Zamrzí jen zbytečné chyby v obraně, které ovšem vyplynuly z charakteru utkání. Děkuji všem za příjemný vstup do soutěže.

SK Bohuslavice
František Fiurášek (vedoucí týmu): Domácí byli lepším a houževnatějším týmem. Hráli rychleji než my a my jsme navíc hodně chybovali. V prvním poločase to bylo vyrovnané tak do patnácté minuty, pak už dominovali domácí. Druhý poločas už byl vyrovnanější, ale domácí narozdíl do nás stříleli branky.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
D. Böhm [-] - A. Vaculík [-] (60. T. Steuer [-] ) , P. Fiala [-] , A. Včelka [-] (65. M. Varyš [-] ) , M. Drápal [-] (65. J. Pavlíček [-] ) , T. Veselý [-] (67. S. Konečný [-] ) , O. Adamčík [-] (60. A. Mičkal [-] ) , J. Tengler [-] , J. Šrom [-] , O. Doležel [-] , Š. Šťavík [-]

SK Bohuslavice
M. Večerek [-] - M. Faika [-] , V. Mička [-] , T. Koska [-] , V. Janoš [-] , D. Kotzur [-] (73. A. Ohřál [-] ) , J. Kozel [-] (70. Š. Dudek [-] ) , T. Tilleczek [-] , M. Koval [-] (80. J. Janoš [-] ) , I. Dominik [-] (60. P. Štefek [-] ) , M. Benek [-] (60. J. Kanovský [-] )

ŽK: 50. P. Fiala - 23. J. Kozel , 58. T. Tilleczek .
Hráči zápasu: O. Adamčík - T. Koska .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: VRBA Martin - GANČAŘ Jakub, MEIER Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Radoslav Urban
Tip experta: výhra domácích

Kuba Šrom dá minimálně dva góly a dotáhne Litultovice k vítězství bez větších problémů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích