Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

1.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po ztrátě v Borech Hamry přesvědčivě poráží Radostín B


Branky


20

Před zápasem tými dělily pouhé tři body, dá se tak říct, že šlo o velmi důležitý zápas rozhodující konečné pořadí horní části tabulky v polovině sezóny. Hamry minulé kolo ztratily dva body proti rezervě Borů, v tento den byly ale připraveny brilantně a Radostínu nasázely hned šest gólů! Přečtěte si o zábavném průběhu a zajímavých individuálních výkonech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankové hody

Hamry přivítaly v posledním kole první části sezóny na domácí půdě Radostín B. Domácí kladiváři chtěli odčinit ztrátu z Borů a od začátku si šli za vítězstvím. Ve 14. minutě poslal průnikovou přihrávku David Russ na Radka Koutníka, který šel sám na brankáře Daniela Homolu a nemýlil se a otevřel skóre na 1:0. Poté ve 20. minutě kopal přímý kop Dominik Havlík, který přesnou střelou k tyči zvýšil na 2:0. O dvě minuty později však domácí Hamry ztratily míč ve středu pole a hosté toho dokázali využít, když se sám před gólmanem Lukášem Bencem nemýlil Jurek - 2:1. Brankové hody pokračovaly, v 28. minutě poslal Dominik Havlík do úniku opět Radka Koutníka a ten chladnokrevně zvýšil na 3:1. Do poločasu již ale další změna stavu neproběhla.

Hattrick kapitána

V druhém dějství chtěli domácí náskok ještě zvýšit a nedopustit žádné drama. To se jim podařilo v 58. minutě. Ve vápně byl faulovaný aktivní Radek Koutník a byla z toho penalta. K té se postavil kapitán Dominik Havlík a bezpečně proměnil na 4:1. Dominik Havlík zkompletoval hattrick v 67. minutě. Po hezké kombinaci dával balon na zadní tyč Jakub Vavřínek, kam ve skluzu dojel domácí kapitán a zvýšil na 5:1. V 70. minutě se po individuální akci ve vápně prosadil také Lukáš Dobrovolný nekompromisní ranou k tyči - 6:1. Další šance již domácí nevyužili a došli si i tak pro vysoké vítězství.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík (kapitán): Od začátku jsme šli za vítězstvím. Snažili jsme se hrát po zemi a dali jsme pár hezkých branek. Povedené zakončení podzimní části.

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Miroslav Láznička (hráč): Do Hamrů jsme přijeli s týmem u kterého byl věkový průměr 21 let a to i přes hráče 30 a 45 let. Odehráli jsme zápas se ctí, ale byla znát velká zkušenost Hamrů, které potrestaly každou naši chybu. Naši mladí ukázali, že s nimi do budoucna musíme počítat a že nám "starším" pomale končí kariéry. (smích)



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou
L. Benc [-] - D. Havlík [-] , M. Srnský [-] (46. A. Zátopek [-] ) , D. Russ [-] , M. Štola [-] (77. V. Podsedník [-] ) , L. Dobrovolný [-] , R. Koutník [-] (58. V. Öner [-] ) , M. Gabaš [-] , I. Sojma [-] , T. Novotný [-] (61. J. Vavřínek [-] ) , Z. Šerejch [-]

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
D. Homola [-] - D. Invald [-] , F. Beneš [-] , T. Staněk [-] , P. Kudláček [-] , J. Koudela [-] (77. V. Barták [-] ) , J. Havlíček [-] (66. M. Láznička [-] ) , Š. Jurek [-] , P. Koudela [-] (61. J. Fabík [-] ) , R. Doležal [-] (46. O. Vítek [-] ) , A. Kališ [-]

ŽK: 88. D. Russ - 39. D. Invald .
Hráči zápasu: D. Havlík , R. Koutník .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - HRON Pavel (N), KADLEC Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Na tipování těžký zápas, ale více věřím domácím Kladivářům, kteří po zaváhání v minulém kole na hřišti Borů, zakončí podzim ziskem tří bodů.

31. 10. 2023 22:26
Výhra domácích
Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 19:58
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 07:47

Tip experta: remíza

Radostín má velmi kvalitní kádr mužstva a věřím, že by jim mohlo malé hřiště v Hamrech svědčit. Hosté si odvezou cenný bod.