2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 17:00

2.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otevírací zápas Velehradu proti Mistřicím po deštivém víkendu


Branky


3

První kolo OS - A většina týmů neodehrálo z důvodu podmáčených hracích ploch, které nebyly na "anglické" počasí zvyklé. Výjimkou nebyl ani Velehrad s Mistřicemi, kteří tak v premiéře podzimní části museli poměřili síly proti sobě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ve znamení skvělého gólu, ale i famózních zákroků

Zápas měl oficiálně začít v 17:00, ale začal o pár minut později z důvodu opoždění rozhodčího. Nicméně diváci nečekali ani 3 minuty a po faulu Ajaxu, se k přímému kopu postavil hráč domácího Velehradu Tomáš Daněk a ukázkovou střelou vymetl šibenici. Pár minut poté střelec první branky zkusil štěstí z přímého kopu i podruhé, tentokrát však pouze do břevna. Pak se hra přenesla spíše do duchu nakopávaných balónů, které místy končily v zahrádkách okolních domů. Napětí zápasu se začalo stupňovat, přibývalo faulů, přičemž některé z nich byly, jak se říká "na kriminál". Velkou gólovou příležitost si vypracovali i hosté. Zpoza šestnáctky po prokličkování dvou domácích hráčů, vystřelil hráč Ajaxu utáhlou a mířenou střelu do pravého horního rohu zařízení, nicméně brankář domácích Matouš Paravan, předvedl životní zákrok a potvrdil, že mu kapitánská páska patří. Ve 36. minutě pak skóre navýšil Alex Huňka, který si skvěle poradil s dlouhým míčem za obranu a svojí rychlostí nedal obraně ani gólmanovi šanci. Do šaten šli oba celky za stavu 2:0 pro Velehrad. Žlutou kartu obdrželi v poločase hráči: Jurák na straně domácích a Štěrba na straně hostů.

 

Druhý poločas jsme mohli vidět promarněné šance a vyhrocené situace

Druhá půle na straně Velehradu nepřinesla takovou aktivitu jako v prvním poločase. Domácí celek se snažil spíše balóny odkopávat daleko od vlastní brány a hlídat si své vedení. Hosté se tak chopili příležitosti a téměř celou dobu měli míč na kopačkách hráči Ajaxu, avšak všechny šance nakonec skončili neúspěchem. Ke konci zápasu došlo k pár vyhroceným situacím, které rozhodčí potrestal žlutými kartami. Vedení 2:0 si hráči Velehradu pohlídali. Žlutou kartu obdrželi v poločase hráči: Gavenda a Daněk na straně domácích a Bajaja na straně hostů. 

 

Autor: Ondřej Staník



Sestavy


TJ Sokol Velehrad
M. Paravan [-] - J. Kolomazník [-] , K. Ševčík [-] , P. Mítek [-] , J. Gavenda [-] , P. Jurák [-] , D. Melichárek [-] , L. Hanáček [-] , Š. Jelínek [-] , D. Jurák [-] , T. Daněk [-]

TJ - Sokol Mistřice
F. Novák [-] - T. Štěrba [-] , M. Špičák [-] , M. Červinka [-] , I. Engler [-] , J. Bilavčík [-] , K. Bajaja [-] , M. Švec [-] , J. Cenek [-] , P. Tománek [-] , M. Huňka [-]

ŽK: 33. P. Jurák , 46. J. Gavenda , 63. T. Daněk - 39. T. Štěrba , 74. K. Bajaja .
Hráči zápasu: M. Paravan .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: KROČA Zdeněk - AXMANN Radoslav (N), HUŇKA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích