Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 15:00

10.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota potvrdila formu a dál stoupá tabulkou vzhůru


Branky


6

Fotbalisté Ostrožské Lhoty zvítězili proti hostům z Bánova v poměru 4:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skoro 200 diváků se v prvním poločase nenudilo

Ve 25. minutě se prosadili domácí fotbalisté poprvé. Po velkém závaru v malém vápně se nejprve domácím nepovedlo ani po třech zblokovaných střelách dopravit míč do sítě, ale až na několikátý pokus se míč odrazil k nikým nehlídanému Fanturovi a ten ho konečně dopravil do sítě. Bánovští vyrovnali čtyři minuty nato, Vašička po pěkné akci napálil zpoza vápna míč přesně k tyči. Radost však hostům nevydržela dlouho, protože o šest minut později šli domácí opět do vedení. Po rohovém kopu se míč dostal až k nikým nehlídanému Fanturovi a ten se hlavičkou prosadil podruhé v zápase. Poločas tak skončil 2:1 pro domácí. 

Penalta domácí uklidnila

V 76. minutě jsme byli svědky pokutového kopu. Po odrazu balónu do ruky hostujícího obránce si ji na starost vzal domácí Štergenich a bezpečně proměnil. V 77. minutě to bylo už 4:1, když se chybné rozehrávce v obraně dostal Jegla k míči a přeloboval hostujícího brankáře. Definitivní slovo měl bánovský Velecký, když se odražený balón dostal před velké vápno a od něj právě Velecký poslal míč přesně k tyči. 



Ohlasy k zápasu



FC Bánov
Roman Vašička: Za nás určitě lepší výkon než minulý týden. V druhé půli jsme měli velký tlak. Bohužel se nám nepodařilo dát srovnávací gól a poté nám během chvíle odskočili domácí o tři branky. První dvě branky jsme dostali po našich chybách a pak už to bylo buď a nebo. Bohužel se již několikátý zápas trápíme v koncovce. Čeká nás nyní derby, tak snad se nám to podaří zlomit.



Sestavy


SK Ostrožská Lhota
J. Fojtík [-] - M. Jegla [-] , R. Matuštík [-] , F. Pavlas [-] , J. Štergenich [-] , L. Beňo [-] , T. Kapusta [-] , P. Radoch [-] , M. Machala [-] , T. Fantura [-] , O. Lučný [-]


ŽK: 22. L. Beňo , 64. J. Martyčák , 78. M. Machala , 88. T. Kapusta , 92. R. Matuštík - 92. R. Vašička .
Počet diváků: 191. Rozhodčí: KUBÁŇ Tomáš - OPLETAL Jan (N), POLANSKÝ Břetislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích