Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 15:00

10.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nedakonice potvrdily formu a dál jsou v čele


Branky


6

Hostující fotbalisté potvrzují, že jim to letos jde a připsali si další tři body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přitom to byli domácí, kteří šli do vedení jako první

Nejprve se ujaly vedení domácí Bílovice. Po trošku náhodné situaci se ve skrumáži nejlépe zorientoval Kamočai, když využil nedůslednosti hostující obrany a doklepl míč do sítě. Ve zbytku poločasu se oba dva týmy předháněly, kdo zahodí větší šanci. Bohužel se ani jednomu z nich nepovedlo v první půli vstřelit branku a tak byl poločasový výsledek 1:0 pro domácí. 

Dvouletý se prosadil dvakrát a hosté zápas otočili

Do druhého poločasu nastoupilo hostující mužstvo o poznání lépe než do toho prvního. Po centru z levé strany se nejprve prosadil Dvouletý. V 65. minutě se opět prosadil Dvouletý, když dokázal dorazit vyraženou střelu domácím brankářem. Definitivní tečku za zápasem udělal v 79. minutě Madzia, který s přehledem vyřešil přečíslení hostujících Nedakonic. Zápas tak skončil 1:3. 



Ohlasy k zápasu


TJ Bílovice
Adam Žůrek: První půlku jsme byli lepší a celkem šťastným gólem jsme šli do vedení 1:0. Bohužel druhá půlka byla, jako bychom zůstali v šatně. Hrůza.

TJ Sokol Nedakonice
Michal Lukůvka: Bylo to bojovné utkání, ve kterém jsme museli výsledek otáčet. Nakonec se nám to ve 2. poločase se podařilo, za což musím kluky pochválit.



Sestavy


TJ Bílovice
V. Tománek [-] - E. Gajdošík [-] , J. Sedlář [-] , A. Žůrek [-] , E. Lukašík [-] , L. Kamočai [-] , J. Zlámal [-] , M. Hanák [-] , D. Mikšaník [-] , R. Čada [-] , P. Hlaváček [-]

TJ Sokol Nedakonice
V. Hasník [-] - R. Čagánek [-] , J. Hyrák [-] , T. Beránek [-] , D. Madzia [-] , O. Dvouletý [-] , D. Kopčil [-] , P. Šoustek [-] , O. Juřena [-] , J. Mojžíš [-] , T. Král [-]

ŽK: 54. J. Sedlář - 51. D. Kopčil , 88. O. Juřena .
Počet diváků: 121. Rozhodčí: Kubíček Michal - SNOPEK Matěj, ZLÁMAL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů