0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2023 17:00

7.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zhruba 100 diváků sledovalo, jak domácí fotbalisté schytali od hostů trojku


Branky


5

Přesvědčivá výhra o tři branky kapatultovala hosty na 1. místo v tabulce. Druhé Nedakonice však mají o dva zápasy méně

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Machala určil ráz zápasu

Zápas, který se hrál už v páteční odpoledne, proti sobě postavil celky Kněžpole a Hluku B. Po opatrném začátku na obou stranách si slovo vzal hostující Machala. Ten v 15. minutě zápasu krásně trefil svůj přímý volný kop a poslal hostující mužstvo do vedení. K největší šanci se domácí protlačili ke konci poločasu, kdy po neshodě hostující stoperů domácí naneštěstí pro ně z velké blízky přestřelili. Poločasový výsledek tak zůstal příznivější pro hosty. 

Opět zásluha Machaly navedla hosty k pohodlnému náskoku. Výsledek ještě pečetil Vozár

Druhý poločas lehce připomínal ten první. Hosté byli více na balónu, ale žádná branková příležitost se nepřihodila. Ta přišla na řadu až v 60. minutě. A byl to opět Machala. Ten se opět dostal k možnosti zahrání volného přímého kopu. Míč kopl tak šikovně, že zaplaval za záda domácího brankáře. Domácím nezbývalo nic jiného, než hru pořádně otevřít, čehož v 80. minutě dokonale využil Vozár, který po brejkové situaci vsítil třetí branku svého týmu. Skóre tak skončilo na ukazateli 0:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kněžpole
Filip Hančík: Byl to pro nás strašně těžký zápas. Hráči Hluku byli velmi rychlí a měli velkou kvalitu. My jsme sice hráli aktivně, ale nevystřelili jsme prakticky na branku a z toho se gól dát nedá. I tak se na to kluci nevykašlali a i za stavu 0:3 naháněli hostující hráče po celém hřišti. Bohužel i takové zápasy bývají. Musíme to rychle hodit za hlavu a připravit se na derby do Bílovic.

Spartak Hluk B
Jan Sabo: Zápas se hrál nezvykle v pátek, kvůli domácím, kteří nás požádali o přesun. To se mírně podepsalo na absenci jak u nás, tak myslím, že i u soupeře. Nám přišel na pomoc nový hráč A mužstva Lakomý a jeho kvality ve středu hřiště byly znát. Troufnu si říct, že muž zápasu. I když musím vyzvednout taktéž nesmrtelného Jendu Machalu za jeho dva góly a 90 minut jeho na kraji obrany, kdy přes něj nikdo nepřešel. Vyhráli jsme 3:0 a musím pochválit kluky za týmový výkon.



Sestavy


TJ Sokol Kněžpole
F. Hančík [-] - T. Flíbor [-] , R. Šimík [-] , T. Hubáček [-] , A. Maršálek [-] , M. Belák [-] , J. Fránek [-] , F. Jančík [-] , T. Večeřa [-] , V. Remeš [-] , D. Hančík [-]

Spartak Hluk B
A. Gášek [-] - D. Zlínský [-] , M. Lakomý [-] , P. Šorfa [-] , P. Kryl [-] , P. Přecechtěl [-] , J. Machala [-] , Z. Horák [-] , P. Vozár [-] , J. Gášek [-] , V. Škorec [-]

ŽK: 21. V. Remeš , 50. M. Belák , 52. R. Šopík - 68. P. Šorfa .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HURÁB Lukáš - KROČA Zdeněk, KRÁLÍČEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Kolínský

Expert: Patrik Trúnek
Tip experta: remíza

Kněžpole je doma silné, no s Hlukom si body podelia

Tip: výhra domácích

Tip: remíza