1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 15:30

7.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Babicím domácí hřiště nesvědčí. Proti Slovácku tratí body


Branky


6

Babice znovu neudržely vedení a tratí body proti Slovácku C

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ani jeden tým se v první půli nedokázal prosadit

V prvním poločase se ani jedno mužstvo nedokázalo prosadit. Babice však svého soupeře prvních 30 minut nepustily téměř k ničemu a sami měly 2 šance. Jednu velkou netrefil domácí hráč a podruhé zase nechali vyniknout hostujícího brankáře. Do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

Babice si hubený výsledek nepohlídaly

Druhý poločas už byl od hostů lepší, ale stejně šly do vedení první domácí Babice. Konkrétně Maniatis, bývalý hráč Slovácka C, si po příklepu od Petruchy zpracoval míč a bombou na přdní tyč prostřelil gólmana. Babice tak vedly 1:0. Psala se 90. minuta utkání a všichni dotyční si mysleli, že výsledek už tak skončí. Nic však nemohlo být vzdálenější pravdě. Po standartní situaci se k míči dostal hostující Kříž a hlavičkou tak stanovil konečné skóre zápasu na 1:1. 



Ohlasy k zápasu


Babice
Feris Sanchéz: Dnes opět ztráta. Místo aby jsme do poločasu vedli 2:0 tak opět bez branek a spousta zahozených šancí. Opět jako většinu zápasů jsme více na míči jen bohužel neproměníme ani největší tutovky. Když už dal Maniatis v 60. minutě na 1:0 a opět místo toho, ať si vedení pohlídáme a přidáme nějaký gól, udelámě v 90. minutě zbytečnou standartku pro hosty a z ní dostaneme na 1:1 a opět ztratíme dva bodíky. To se nám doma nemůže stávat, ještě navíc když opravdu zase hrajeme fotbal my.

1. FC Slovácko C
Radek Blažek: V Babicích to pro nás mělo trošku jiný náboj než minule. Skrz naše bývalé hráče. Zápas proběhl tak, že prvních 30 minut jsme byli pod neustálým tlakem. Pak jsme se k něčemu dostali i my, ale jejich gólman to skvěle lapil. Druhý poločas už byl lepší, břevno Zatloukala například. Pak jsme dostali klasicky takový laciný gól. Maniatis to trefil, ale byl tam trestuhodně nehlídaný. Pak jsme naštěstí se zvedli a pár minut před koncem jsme vyrovnali. Ještě musím zmínit, že za stavu 1:0 pro Babice nepískl jasnou penaltu. To nám sami domácí říkali, že za ně jasná penalta. Na to se však nemůžeme vymlouvat a naštěstí jsme vyrovnali. Odvezli jsme si nakonec bod.



Sestavy



1. FC Slovácko C
T. Lako [-] - M. Svoboda [-] , R. Vagdal [-] , P. Kříž [-] , T. David [-] , J. Obdržálek [-] , M. Zatloukal [-] , F. Čech [-] , O. Vašek [-] , R. Blažek [-] , M. Mareček [-]

ŽK: 84. M. Petrucha - 68. O. Vašek . ČK: 91. R. Blažek .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: Moravanský Pavel - LITOŠ Filip (N), PERŮTKA Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Patrik Trúnek
Tip experta: remíza

Babice budú mať bližšie k víťazstvu, no myslím, že dojde k remízovému verdiktu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích