2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 16:00

6.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté hrající na vlně euforie dál pokračují ve skvělých výkonech


Branky


20. P. Miklovič , 85. O. Kolaja - 25. O. Benko , 33. O. Benko , 80. D. Madzia
5

Fotbalisty Nedakonic výhra popostrčila na průběžné první místo v tabulce

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly Benka znamenaly vydařenou první půli pro hosty

Ze začátku byli aktivnější domácí fotbalisté, kteří taky za svoji aktivitu byli odměněni. Ve 20. minutě utkání se krásný centr Kolaji z pravé strany strany snesl až na hlavu Mikloviče a ten hlavičkou zakončil. Hostům však netrvalo dlouho a zápas vyrovnali. Ve 25. minutě zápasu se střela od tyče odrazila až k Benkovi a ten nikým neatakován vyrovnal. Ve 33. minutě se dokázal prosadit opět Benko, když využil svého postavení a míč vyboxovaný brankářem pohotově doklepl do sítě. To byl taky poločasový výsledek zápasu. 

Domácím se už jen povedlo zásluhou Kolaji snížit na konečných 2:3

Ve druhém poločase byli naopak aktivnější hosté a taky odskočili domácím o dvě branky. Taková polostřela z dálky nadělala domácímu brankáří až nebývale velké starosti a ten tak balón odrazil pouze před sebe, kde se ho ujal hostující Madzia a vstřelil třetí branku svého mančaftu. Domácím se ještě jednou povedlo výsledkově hostům přiblížit. Po rohovém kopu se hlavičkou pohotově povedlo snížit Kolajovi. Výsledek však nakonec skončil pro domácí Strání B nelichotivě - 2:3. 



Ohlasy k zápasu


FC Strání B
Dominik Fruhauf: Byl to zápas soubojů mezi šestnáctkami. Rozhodčí moc nezakročoval a nechal hru hrát, což sice bylo někdy vítané, ale zato jsme mohli mít v prvních deseti minutách penaltu. Nastoupili jsme kompletní, i s posilami z lavičky z A týmu. Příležitosti jsme si vytvářeli, ale vždycky tam něco chybělo. Připadá mi, jako bychom hledali, co vlastně chceme na hřišti dělat. Někdo chce nakopávat a někdo zase hrát po zemi. Voláme po využívaní stran, ale stejně skončí přihrávka na osamoceného hroťáka. Je to až ostuda. Chybí nám flexibilita a přizpůsobení se hře soupeře. Asi to chce nějakou změnu. Nedakonicím ovšem děkuju za vstřícnost. Hrálo se s nimi skvěle. Je jen škoda chyb při gólech. Buď nenechat vystřelit, nebo lépe reagovat na střelu.

TJ Sokol Nedakonice
Michal Lukůvka - trenér: K utkání jsme odjížděli ve slátané sestavě a o to víc si ceníme třech bodů. Domácí se ujali vedení po hezké akci a nám se podařilo do přestávky výsledek otočit. začátkem druhého poločasu jsme navýšili na 3:1. Domácí snížili v závěru na 2:3 a konec utkání byl ještě dramatický, ale podržel nás gólman.



Sestavy


FC Strání B
R. Zámečník [-] - L. Pavluš [-] , D. Eliáš [-] , P. Fruhauf [-] , O. Kolaja [-] , P. Havlík [-] , R. Holuša [-] , J. Mimochodek [-] , P. Miklovič [-] , O. Benešík [-] , J. Mikláš [-]

TJ Sokol Nedakonice
M. Jurášek [-] - J. Reinberk [-] , M. Hána [-] , D. Kopčil [-] , J. Hyrák [-] , O. Dvouletý [-] , D. Madzia [-] , T. Král [-] , O. Juřena [-] , P. Šoustek [-] , D. Dvouletý [-]

ŽK: 31. J. Mikláš , 62. P. Havlík .
Počet diváků: 93. Rozhodčí: HODULÍK Richard - POPELKA Bohumil (N), HORÁK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

David Kolínský

Expert: Dušan Bruštík
Tip experta: výhra hostů

Nedakonice jsou v laufu a pokud opět nezaspí první poločas, tak si z horké půdy na Strání odvezou 3 body. 1:3

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích