Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 16:00

5.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kdeže loňské sněhy jsou. Fotbalisté Nedakonic jsou v této sezoně jako znovuzrození a sbírají body jako na běžícím pásu


Branky


5

Domácí otočili nepříznivý výsledek a v hezkém zápase berou tři body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólový Franc

Po dobrém úvodu Nedakonic se hosté osmělili a přebrali otěže zápasu. Nejprve se ve 32. minutě se po hezké kombinaci prosadil Franc a deset minut nato přidal i druhou branku po téměř totožné kombinaci. Domácí fotbalisté byli jako opaření a místo jejich vedení z ničeho nic prohrávali 0:2. Tak nakonec skončil i první poločas. 

Ani vedení o tři kousky hostům nestačilo. Naopak sami jich pět vyfasovali

Začátek druhého poločasu a opět jsou to hosté, kteří jdou do dalšího úniku. Tentokrát se po hezké kombinaci prosadil Vašička a kdekdo si myslel, že je rozhodnuto. To by se však mýlil. Nejprve se po rychlé akci ze strany prosadil Dvouletý. To domácí fotbalisty nakoplo a z ničeho nic jich bylo plné hřiště. Po závaru v předbrankovém prostoru se díky svému důrazu prosadil Šoustek. To už i skeptičtí domácí fanoušci, kteří chtěli vracet vstupné, začali věřit a hnali domácí do útoku. Chvíli nato se prosadil po akci ze strany Madzia a bylo vyrovnáno. V 83. minutě se prosadil Dvouletý a dokonalý obrat krásnou střelou zajistl Král. V překrásném zápase jsme tak byli svědky velkého množství branek a obratu snů, který se domácím povedl. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nedakonice
Michal Lukůvka: Zápas dvou rozdílných poločasů. Hosté po prvním poločase vedli 2:0 a když přidali v 1. minutě druhého poločasu další branku, zdálo se, že je o zápasu rozhodnuto. Domácí nakopla krásná branka Dvouletého. Když domácí snížili na 2:3, utkání dostalo nový náboj a smrdělo to vyrovnáním. Došlo k němu v 75. minutě a to už na hřišti dominovali domácí. Obrat byl dokonán v 83. minutě a pátý hřebíček zatloukl hostům do rakve Král.




Sestavy


TJ Sokol Nedakonice
V. Hasník [-] - O. Králík [-] , J. Hyrák [-] , O. Dvouletý [-] , D. Madzia [-] , T. Král [-] , D. Kopčil [-] , P. Dvouletý [-] , J. Mojžíš [-] , P. Šoustek [-] , O. Juřena [-]

FC Bánov
T. Polanský [-] - P. Borák [-] , L. Mahdal [-] - L. Franc [-] , V. Klon [-] - D. Machalík [-] , R. Guryča [-] , F. Ryšávka [-] , R. Vašička [-] , R. Kročil [-] - F. Mléčka [-]

ŽK: 76. P. Borák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Králíček Pavel - HORÁK Petr (N), POLANSKÝ Břetislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Michal Vaculín
Tip experta: výhra hostů

Bánov tohle bude vyrovnané ale bánov to v konečném výsledku zvládne. 3:5

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů