Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 16:00

5.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólové hody v Jalubí


5

Březová chtěl odčinit minulou porážku. To se jí i povedlo a v divácky atraktivním a na góly bohatém zápase zvítězila na hřišti Jalubí

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I přes nejrychlejší gól OP šli fotbalisté Jalubí do kabin spokojenější

Kdo se ještě trmácel či čekal ve frontě na občerstvení nemohl ani zaregistrovat úvodní branku zápasu. Ta padla téměř v 15. vteřině zápasu, kdy po chybě domácího obrácne vystřelil úvodní branku hostující Křeháček. Vyrovnání jsme se dočkali v 15. minutě, když svou pumelici z úhlu umístil na zadní tyčku Klajn. Ve 28. minutě šli hosté opět do vedení, díky po nepochopení se domácí obrany s brankáře zmatků využil Trúnek a poslal míč do prázdné branky. Ve 33. minutě bylo zase srovnáno, když po skrumáži vyrovnal ranou k tyči Večeřa. Chvíli před pauzou domácí fotbalisté šli poprvé v zápasu do vedení, když Večeřa natáhl z hranice půlkruhu a díky teči hostujícího obránce skončil míč pod víkem. 

Ukazatel na konci zápasu 3:4

Ve druhém poločase byli lepší spíše hostující tým. Určitě je nakopla situace, kdy šli domácí fotbalisté sami dva na brankáře Bruštíka, ten jim však šanci lapil. Poslední desetiminutovka zápasu přihrála hostům dvě standartní situace. Ta první v 80. minutě zápasu se snesla až na hlavu Trúnka a ten vyrovnal. Téměř v poslední minutě zápasu pak opět perfektně zahraná standartní situace a tentokrát se hlavou nemýlil hostující Habánik. Na góly bohaté utkání tak nakonec skončilo lépe pro hostující tým. 



Ohlasy k zápasu


SK Jalubí
Filip Grebeníček - trenér: Katastrofální začátek zápasu kdy snad ve 3. sekundě prohráváme 0:1. Do poločasu se nám podařilo překlopit vedení na naši stranu. Druhý poločas jsme místo snahy o navýšení rozdílu pojaly zápas ve stylu "uvidíme co se stane" a někteří hráči vypustili tempo a přizpůsobili jsme se hře hostů, kteří měli svoji hru založenou na nakopávaných balonech za obranu. V 70. minutě se hosté dožadovali ofsajdu (pomezní byl jejich), kdy se Dobiáš s Čagánkem řítili sami na hostujícího brankáře. Tato situace jen podtrhla naše dnešní trápení, jelikož Dobiáš situaci totálně zazdil lehkou střelou do gólmana. V 80. minutě Dobiáš krkolomně místo zahrání do autu, poslal míč na roh, ze kterého hosté vyrovnali. Chybí nám lehkost a větší zodpovědnost hráčů.

TJ Sokol Březová
Dušan Bruštík: Do Jalubí jsme jeli s tím, že chceme odčinit naši domácí prohru z posledního zápasu a odvézt si 3 body. Tomu odpovídal i začátek utkání. Nakonec se nám to i povedlo a musím celý tým pochválit. Obzvláště bych chtěl vyzdvihnout výkon nestárnoucího Tomáše Ševčíka, který musel zaskočit na pozici stopera a odehrál vynikající zápas.



Sestavy


SK Jalubí
L. David [-] - T. Večeřa [-] , M. Večeřa [-] , A. Čagánek [-] , M. Zapletal [-] , T. Kolář [-] , P. Klajn [-] , L. Mach [-] , J. Gajdošík [-] , Z. Trefilík [-] , A. Dobiáš [-]

TJ Sokol Březová
D. Bruštík [-] - P. Trúnek [-] , M. Holboj [-] , P. Habánik [-] , M. Šmíd [-] , T. Ševčík [-] , J. Smítal [-] , P. Blažek [-] , M. Přibyl [-] , B. Bruštík [-] , M. Křeháček [-]

ŽK: 84. Z. Trefilík - 69. T. Ševčík , 85. L. Uher .
Počet diváků: 128. Rozhodčí: Moravanský Pavel - BOTEK Jan (N), JANKŮ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

David Kolínský

Expert: Michal Vaculín
Tip experta: výhra domácích

Zápas úplně jednoznační.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích