1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 16:00

5.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hubený výsledek Babicím ke třem bodům stačil


Branky


5

Divácí příliš branek neviděli, ale to zejména domácím fanouškům nakonec nevadilo

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance byly, góly chyběly

V prvním poločase se hrál opatrný fotbal, nicméně nějakých šancí jsme se taky dočkali. Zejména hostující Spartak, se několikrát ocitl v obrovské šanci. Bohužel pro ně se ani jednu z nich nepodařilo využít a tak byl poločasový výsledek zápasu 0:0. 

Bilavčík rozhodl zápas

Druhý poločas připomínal v mnohém ten první. V 59. minutě se podařilo domácím borcům vstítit tolik vytouženou branku. Po přihrávce od minulého vítěze sestavy kola Milana Válka, si balón našel Bilavčík. Ten si šikovně míč připravil na střelu halfvolejem, ze které propálil míč pod břevno na přední tyč. Krásná branka tak znamenala vedení Babic. Žádné další šance se už neujaly, a tak Babice po dvou domácích klopýtnutích dokázaly naplno bodovat. Hosté přišli o působivou sérii a pokusí se ji nastartovat opět v dalším zápase.



Ohlasy k zápasu


Babice
Feris Sanchéz: Dnes by spíše slušela zápasu remíza, ale my už jsme potřebovali a chtěli doma vyhrát, což se nám i povedlo. Dvakrát jsme doma ztratili body a to jsme teď už nechtěli. My vždy hrajeme fotbal, ale nakonec přicházíme o body. Dnes měli o něco více ze hry hosté, ale my je do větších šancí nepouštěli a stav 1:0 udrželi a získali pro nás důležité tři body, na které jsme dlouho čekali.

Spartak Hluk B
Roman Martiš: Na zápas jsme přijeli v plné sestavě. Jediný kdo nám chyběl byl Machala. V prvním poločase jsme měli proměnit alespoň tři šance a rozhodnout zápas, bohužel jsme nebyli produktivní v koncovce. Na obou stranách byli pomezní z Babic a párkrát bych řekl, že jim pomohl a mávnul offside, který nebyl. Na to se však nemůžeme vymlouvat. Ve druhém poločase jsme dostali gól, Babice se zatáhly a my už jsme z toho nedokázali nic vytvořit. Musíme zlepšit přístup k zápasům venku a méně chybovat v koncovce.



Sestavy



Spartak Hluk B
A. Gášek [-] - P. Kryl [-] , J. Gášek [-] , Z. Horák [-] , M. Blaha [-] , M. Zalubil [-] , R. Martiš [-] , V. Škorec [-] , P. Šorfa [-] , P. Kuřina [-] , D. Matejka [-]

ŽK: 53. M. Petrucha , 77. F. Sánchez - 24. P. Šorfa , 87. Z. Horák , 90. P. Vozár .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Řihák Pavel - LITOŠ Filip (N), LITOŠ Adam (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

David Kolínský

Expert: Michal Vaculín
Tip experta: výhra hostů

Hosté jsou moc kvalitní . 1:3

Tip: výhra hostů

Tip: remíza