Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 16:30

4.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Nezdenicích padaly branky a hrál se hezký fotbal


Branky


18. M. Pavlis , 30. M. Maňásek (vl.) , 48. M. Kolínek , 81. Š. Bartoš , 86. M. Pavlis - 35. J. Jaroš , 75. T. Maniatis
6

Babice přijely do Nezdenic s touhou pokusit se získat nějaké body. Ty však bohužel pro ně zůstaly u domácích fotbalistů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalisté Nezdenic šli do vedení zásluhou Pavlise

Fotbalisté Nezdenic čekali od začátku na příležitosti, které dokázali i proměňovat. Psala se 30. minuta utkání a domácí mužstvo vedlo 2:0. Nejprve se v 18. minutě trefil domácí Pavlis a pak si hosté dali vlastní branku, když střelu, která letěla na bránu tečoval Maňásek. Osm minut na to se prosadilo i hostující mužstvo. Válek centroval ze strany a než si pro míč přišel domácí brankář Vaculín, stihl dát do přihrávky špičku Jaroš a snížil na 1:2. To byl taky poločasový výsledek

Domácí přidali další tři branky a bylo hotovo

Ihned po změně stran se prosadili domácí, kdy po ose Hasoň-Šašinka se míč dostal před prázdnou branku ke Kolínkovi, který již neměl se zakončením žádné potíže. Po neodkopnutém míči se k němu dostal hostující Maniatis a chladnokrevně zakončil krásně k horní tyči. Hosté tak museli celou hru otevřít, čehož domácí do puntíku využili. Nejprve se po samostatné akci prosadil Bartoš a chvíli po něm i Pavlis. To už se psala skoro 90. minuta zápasu a hosté již neměli čas reagovat. Zápas tak skončil 5:2 pro domácí fotbalisty. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nezdenice
Michal Vaculín: Zápas jako vždy s Babicemi. Babice hrály fotbal a my dávali góly. Byli jsme na to připraveni, proto jsme měli nastavený blok a čekali na příležitosti. Za mě Babice jsou dopředu moc dobří, ale obrana a brána jim trošku tápe. Je to škoda, fotbal dopředu hrají krásný. Dnešní fotbal ale odpovídá výsledku.

Babice
Tomáš Maniatis: Do Nezdenic jsme přijeli pro tři body. Nechtěli jsme inkasovat jako první, protože jsme věděli, že domácí hrají jednoduchý nakopávaný fotbal a čekají pouze na chybu soupeře. Těžko se pak dostává přes obranu, kdy brání v 10 lidech. Bohužel se nám tohle nepovedlo a po 30 minutách jsme prohrávali 2:0. Pak se nám po centru z pravé strany povedlo snížit. Hned po začátku druhého poločasu jsme dostali gól na 3:1, nicméně si si troufnu říct, že to byl gól z ofsajdu - mával sudí z domácích řad. Pak jsme ještě snížili na 2:3 po mojí střele z 20. metrů pod břevno. Na 4:2 jsme dostali gól, který byl dle mého taky z ofsajdu. Herně jsme na tom byli určitě lépe než soupeř, ale pokud chceme vyhrávat, tak musím zlepšit hru v obraně, jinak to nepůjde.



Sestavy


TJ Sokol Nezdenice
M. Vaculín [-] - P. Kociňák [-] , Š. Bartoš [-] , M. Coufalík [-] , T. Hasoň [-] , M. Pavlis [-] , O. Šašinka [-] , M. Kolínek [-] , M. Kolínek [-] , T. Kociňák [-] , J. Zýka [-]


ŽK: 32. T. Kociňák , 48. M. Kolínek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HURÁB Lukáš - PRACHAŘ Roman, RAPANT Patrik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Roman Martiš
Tip experta: výhra domácích

3:1 - Nezdenice jsou doma velmi silný soupeř.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Nezdenice v čele s trenérem Kalinou jsou na domácím hřišti jasní favorité, mužstvu z Babic se na venkovních hřištích totiž vůbec nedaří a minulou sezonu si z venkovních zápasů odvezli celkově 9 bodů za 2 výhry a 3 remízy.