0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 16:30

3.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček soutěže zavítal na hřiště jednoho z aspirantů na titul


Branky


5

Opět v obrovském vedru byl nedělní zápas na hřišti Huštěnovic. Ty však recept na obranu hostů najít nedokázaly

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Desítky šancí, gól žádný

Domácí fotbalisté se tlačili za výhrou ihned od začátku. Svého soupeře zmáčkli a nedávali mu prakticky prostor pro jakoukoliv hru. Hosté hráli ze zabezpečené obrany a vesměs spíše na protiútoky. Z toho praměnilo velké množství standartních a gólových situací. A tak když nedokázali domácí využít ani velké množství samostatných úniků, šlo se do kabin za bezbrankového stavu. 

Paradoxně to byli hosté, kdo mohl nakonec brát 3 body

Druhý poločas připomínal téměř totožně ten první. Huštěnovice tlačili svého soupeře a ten se houževnatě bránil. Za zmínku stojí zejména střela domácích, kterou hostující gólman s vypětím všech sil vytlačil na brankovou konstrukci své branky. V posledních 15 minutách čepovali domácí jeden centr za druhým. Kolikrát však nepřesně zakončili a nebo si hosté s míčem se štěstím poradili. Paradoxně mohli nakonec domácí všeho litovat, když střela Blažka ke konci utkání z jejich ojedinělého protiútoku skončila těsně vedle pravé tyče. Zápas tak skončil 0:0.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Huštěnovice
Petr Kanyza: Výsledek je pro nás zklamáním. I přes absenci Filipa Hlúpika jsme měli si měli se soupeřem poradit. Nedokázali jsme se prosadit a už když se něco naskytlo, tak jsme šanci spálili. Musím ale dodat, že soupeř bránil opravdu houževnatě.

TJ Sokol Březová
Dušan Bruštík: Do utkání jsme nastoupili bez 5 hráčů základní sestavy, takže tomu byla uzpůsobena i taktika. Hrát zezadu a na protiútoky. Domácí měli prakticky celý zápas herní převahu a za půlku nás moc nepouštěli. Z toho pramenilo velké množství standartních situací a gólových šancí. Bod je pro nás zlatý. Spoluhráče musím pochválit za obrovskou bojovnost. Všichni jeli v tom úmorném vedru doslova na krev.



Sestavy


TJ SOKOL Huštěnovice
J. Mačuda [-] - T. Pisklák [-] , M. Střítecký [-] , R. Balajka [-] , R. Otrusiník [-] , O. Šuranský [-] , P. Kanyza [-] , P. Konečný [-] , L. Grebeň [-] , O. Adamík [-] , J. Kedra [-]

TJ Sokol Březová
D. Bruštík [-] - M. Holboj [-] , J. Smítal [-] , D. Chovanec [-] , P. Blažek [-] , L. Uher [-] , D. Čaňo [-] , D. Janků [-] , M. Přibyl [-] , B. Bruštík [-] , M. Křeháček [-]

ŽK: 54. T. Pisklák - 88. D. Moravčík .
Počet diváků: 94. Rozhodčí: HODULÍK Richard - HRUBOŠ Jan (N), ZETÍK Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Adam Jakšík
Tip experta: výhra domácích

(3:2): Myslím si, že kvalita hraje ve prospěch domácích, výhru si připíší, ale nebudou to mít s nováčkem soutěže lehké

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích