2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 16:30

3.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí borci přehráli hosty z Bánova a získali 3 body


Branky


35. P. Mahdalíček (vl.) , 76. V. Valenta - 80. R. Guryča
5

Domácí fotbalisté si spravili chuť a proti Bánovu dokázali doma zvítězit

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastní gól poslal domácí do vedení

První branka zápau padla po brejkové situací Kněžpole, kdy si domácí fotbalisté potáhli míč po lajně a Jančík prošel až do pokutového území. Ten míč nakopl tak kuriózním způsobem, který překvapil všechny přítomné hráče, zejména pak hostující obranu a ta si míč srazila do vlastní branky. Nešťastným autorem vlastního gólu byl Mahdalíček. Více jsme toho v prvním poločase neviděli a tak se šlo do kabin za stavu 1:0 pro domácí. 

Hosté už stihli pouze korigovat výsledek

Druhá půle začala náporem domácích fotbalistů, kdy se sice dostávali do šancí, ale žádná z nich se jim nepodařila využít. Tu jednu jedinou využil až v 76. minutě Valenta, kdy krásnou střelou zvýšil vedení domácích na 2:0. Bánovští se ke snížení dostali v 80. minutě zápasu zásluhou Guryče, který využil krásný centr do vápna a hlavičkou snížil stav utkání na 1:2 z pohledu hostů. Bohužel pro ně, více se jim v zápase nepodařilo a tak to byl i konečný výsledek. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kněžpole
Dominik Hančík: Zápas vyrovnaný na obou stranách a na šance taky vyrovnané utkání. Dostali jsme se do dvoubrankového vedení a hosté snížili ve druhém poločase. Konec utkání jsme si po zkušenosti z minulého týdne však pohlídali a nakonec bereme 3 body.

FC Bánov
Roman Vašička: Hrálo se za velkého vedra. Zápas byl plný šancí, které jsme nedokázali proměnit a k tomu jsme si dali vlastní gól. Druhou půli jsme převzali otěže a chtěli srovnat. To se nám bohužel nepodařilo a až v 80. minutě srovnal Rosťa Guryča. Zápas jsme měli zvládnout a jsou to pro nás zbytečně ztracené body, bohužel se trápíme v koncovce a když nedáme gól tak nemůžeme ani vyhrát.



Sestavy


TJ Sokol Kněžpole
F. Hančík [-] - V. Valenta [-] , T. Hubáček [-] , A. Maršálek [-] , L. Hruboš [-] , J. Fránek [-] , F. Jančík [-] , R. Šopík [-] , T. Večeřa [-] , V. Remeš [-] , D. Hančík [-]

FC Bánov
A. Vystrčil [-] - J. Hauerland [-] , P. Borák [-] , P. Bobek [-] , L. Mahdal [-] - P. Mahdalíček [-] , V. Klon [-] , L. Franc [-] - R. Guryča [-] , R. Vašička [-] , F. Ryšávka [-]

ČK: R. Velecký .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Moravanský Pavel - SAITZ Jiří (N), POLANSKÝ Břetislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

David Kolínský

Expert: Adam Jakšík
Tip experta: výhra hostů

(1:2): Oba týmy odehrály první zápas se stejným výsledkem, a to 2:2, ale Bánov si dojede pro výhru

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích