T. Král 38.
D. Kopčil 44. (p.)
2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 16:30

3.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj Nedakonic a Jalubí vítěze nepoznal


Branky


38. T. Král , 44. D. Kopčil (p.) - 5. T. Kolář , 48. T. Kolář
5

Hosté z Jalubí si nakonec z Nedakonic vezou bod

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení hned ve čtvrté minutě

Jalubí se ujalo vedení hned na začátku zápasu. Tomáš Kolář proměnil perfektně zahranou standartní situaci a pro domácí to byla ve velice parném dnu studená sprcha. Domácím se povedlo srovnat ve 38. minutě zápasu. Tomáš Král po křídelní akci zakončil míč, která skončil v síti gólmana hostů. Chvíli nato se do úniku dostal Dvouletý, který byl ve vápně sražen k zemi za pomoci faulu. Domácí tak kopali penaltu. Té se ujal Kopčil a poslal domácí do vedení. To bylo v prvním poločase všechno.

Brzký gól Koláře znamenal pro hosty bod

Sotva oba týmy nastoupily do druhého dějiství, byli jsme svědky další branky. Ve 48. minutě utkání se prosadil opět útočník Jalubí Kolář, kdy po malé domů nezbývalo rozhodčímu nic jiného, než odpískat nepřímý volný kop. Teho se ujal již zmiňovaný Kolář a bezpečně proměnil. Oba týmy pak dohrávaly zápas spíše ve středu hřiště a vzhledem k počasí se ani není čemu divit. Zápas tak nakonec skončil remízou 2:2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nedakonice
Michal Lukůvka - Trenér: Hosté se ujali vedení hned na začátku, posléze se hra vyrovnala. Dokázali jsme vývoj zvrátit na naší stranu. Hostům vyšel i úvod druhé půle, kdy vyrovnali z nepřímého volného kopu. Vzhledem k průběhu utkání asi remíza spravedlivá.

SK Jalubí
Filip Grebeníček - trenér: Od začátku jsme chtěli na soupeře vytvořit tlak, což se nám taky povedlo. Postupně jsme však nechali Nedakonice hrát, a dali jim možnosti na postupnou rozehrávku a balony za naší obranu. Oběma týmům na konci zápasu viditelně docházely síly, hlavně asi počasí, které bylo opravdu šílené.



Sestavy


TJ Sokol Nedakonice
V. Hasník [-] - T. Beránek [-] , T. Král [-] , P. Šoustek [-] , T. Král [-] , D. Kopčil [-] , O. Juřena [-] , O. Dvouletý [-] , D. Madzia [-] , T. Král [-] , J. Mojžíš [-]

SK Jalubí
L. David [-] - M. Večeřa [-] , M. Gajdošík [-] , M. Zapletal [-] , T. Gajdorus [-] , P. Dobiáš [-] , P. Klajn [-] , A. Čagánek [-] , A. Dobiáš [-] , T. Kolář [-] , Z. Trefilík [-]

ŽK: 11. T. Beránek , 32. O. Dvouletý , 60. D. Kopčil , 86. T. Král - 21. Z. Trefilík , 65. T. Kolář .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Bednář Roman - HORÁK Petr (N), BOTEK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

David Kolínský

Expert: Adam Jakšík
Tip experta: výhra domácích

(2:1): Obě mužstva mají odehrané pouze jedno soutěžní utkání, ale těsnou výhru urvou domácí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích