Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 16:30

3.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Bílovic konečně zabrali a porazili rozjeté Nezdenice


Branky


5

V horkém letním dni jsme byli svědky zajimavého zápasu, který se odehrál na půdě Bílovic

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení jako první

Fotbalsté Nezdenic na nic nečekali a uspěli hned ve 12. minutě zápasu. Hostující Pavlis dokázal prokličkovat kolem tčech hráčů, ze kterých udělal pouze diváky a zakončil do pravého rohu branky. Netrvalo však dlouho a za 7 minut po obdržené brance se dočkali i domácí. Odražený míč se dostal až ke Kamočaiovi a ten s přehledem zakončil. 26. minuta zápasu a hosté šli opět do vedení. Jančář zakroutil roh tak šikovně, že skončil až v síti. To však bylo gólově od hostů všechno. Domácí vyrovnali ve 32. minutě zápasu střelou z poza vápna zásluhou Žůrka. To bylo ostatně i poločasové skóre.

Bílovicím se povedlo přidat ještě další dvě branky

Ihned tři minuty po změně stran se ukázal domácí Sedlář. Ten prokličkoval prakticky celou obranou a dával před prázdnou branku pod sebe. Tam byl dobře postavený Kamočai, který už tak neměl se zakončením žádný problém.  Neuběhly ani 3 minuty zápasu a hostující gólman Vaculín lovil míč ze své sítě po čtvrté. Po přímém volném kopu se najednou u zadní tyče ocitnul Čada a hlavou poslal kulatý nesmysl do sítě. 



Ohlasy k zápasu


TJ Bílovice
Adam Žůrek: Celkově bych řekl, že jsme předvedli solidní výkon. Začátek jsme trošku zaspali, když šli hosté do vedení. Do poločasu jsme stihli vyrovnat. Ve druhé půli nás nakonec podržel i gólman a napravil tak chybu z prvního poločasu. Výsledek si myslím, že odpovídal průběhu zápasu. Byli jsme lepší ve všech ohledech.

TJ Sokol Nezdenice
Michal Vaculín: Zápas od nás velice bídný. Vstoupili jsme do něj sice lépe než soupeř ale zbytek už nebyl tak dobrý. Domácí měli ještě kopat penaltu, ale rozhodčí se rozhodl, že pískat nebude. Když už jsme u toho rozhodčího, tak ten zápas absolutně nezvládl. Udělal z toho totální frašku. Druhý poločas rozhodlo prvních 10 minut, když jsme si nechali dát dvě branky a bylo rozhodnuto.



Sestavy


TJ Bílovice
V. Tománek [-] - P. Hlaváček [-] , E. Gajdošík [-] , J. Sedlář [-] , Z. Zlámal [-] , E. Lukašík [-] , L. Kamočai [-] , M. Hanák [-] , L. Janků [-] , R. Čada [-] , A. Žůrek [-]

TJ Sokol Nezdenice
M. Vaculín [-] - P. Kociňák [-] , J. Koželuha [-] , T. Hasoň [-] , M. Pavlis [-] , O. Šašinka [-] , M. Kolínek [-] , M. Kolínek [-] , M. Coufalík [-] , R. Jančář [-] , J. Zýka [-]

ŽK: 21. J. Sedlář , 65. L. Borusík , 76. E. Lukašík - 61. O. Šašinka , 76. J. Koželuha , 80. J. Zýka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BRHEL Michal - SLIŽ RNDR Petr (N), RAPANT Patrik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

David Kolínský

Expert: Adam Jakšík
Tip experta: výhra hostů

(1:3)V prvních dvou zápasech Nezdenice ani jednou neprohrály, tudíž věřím v jejich výhru i tentokrát

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů