P. Habánik 86. (p.)
P. Habánik 91.
2:2
(0:1)
20. D. Hančík (p.)
72. D. Hančík
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 15:00

2.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček soutěže zachraňoval bod až v závěru


Branky


86. P. Habánik (p.) , 91. P. Habánik - 20. D. Hančík (p.) , 72. D. Hančík
7

Fotbalisté Březové si ze zápasu odnesli bod díky poznímu gólu v 90. minutě. I tak je to proti silnému týmu z Kněžpole dobrý počin

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalisté Kněžpole šli do vedení první

Ve 20. minutě zápasu byla k vidění pelanta. Podle domácích po přísně vyhodnoceném zákroku domácího Habánka, který hasil průnik hostujícího hráče do šestnáctky se odehrál souboj rameno na rameno. Hlavní arbitr pískl penaltu, které se ujal loňský 3. nejlepší střelec soutěže Hančík. Ten bezpečně proměnil a poslal hosty do vedení. Po několika dalších šancích na obou stranách to však bylo v prvním poločase všechno. Hosté tak šli do kabin s jednogólovým vedením.

Další gól Hančíka na výhru nestačil

 Po úvodní oťukávačce se ke slovu dostali opět hosté. V 72. minutě zápasu padl druhý gól hostů po krásně zahraném přímém kopu exligového hráče Valenty, který míč poslal až na Hančíka, který nedal domácímu brankáři šanci - 0:2.  Když už to vypadalo, že si hosté odvezou všechny tři body, přišla pro ně hororová pětiminutovka. Nejprve v 86. minutě oplatil sudí stejnou mincí i domácím a přiřknul jim pokutový kop. Tu následně s přehledem do protipohybu hostujícího brankáře proměnil Habánik. V 91. minutě přišel pro hosty další šok, když se po několika soubojích dostal míč k domácímu Chovancovi, jenž vyslal do samostatného úniku Habánika a ten si již s nabídnutou šancí poradil jako zkušený mazák a chladnokrevně zavěsil. Dva dvougólový střelci na obou stranách tak zapříčinili dělbu bodů. Vzhledem k vývoji zápasu jsou domácí za bod rádi. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Březová
Dušan Bruštík: Celkově se jednalo o hodně bojovné utkání s množstvím soubojů a šancí na obou stranách. Domácí po ne úplně ideálně se vyvíjejících 85 minutách nesložili zbraně a podařilo se jim během 4 minut smazat dvougólové manko. Březová bere bodík ze zápasu proti velmi kvalitní Kněžpoli všema deseti.

TJ Sokol Kněžpole
Dominik Hančík: Podle mě jsem byli lepším týmem co se týká kombinace a celkově fotbalu. Domácí hráli nakopávané míče, sice měli šance, ale neproměňovali je. Konec zápasu jsme těžce nezvládli a po individuálních chybách jsme přisli o jasné 3 body. Březové jsme dali 1 bod fakt na zlatém podnosu.



Sestavy


TJ Sokol Březová
D. Bruštík [-] - P. Trúnek [-] , M. Holboj [-] , P. Habánik [-] , O. Kučera [-] , D. Chovanec [-] , P. Blažek [-] , L. Uher [-] , D. Janků [-] , M. Přibyl [-] , B. Bruštík [-]

TJ Sokol Kněžpole
F. Hančík [-] - T. Hubáček [-] , V. Valenta [-] , A. Maršálek [-] , J. Fránek [-] , F. Jančík [-] , R. Šopík [-] , T. Večeřa [-] , V. Remeš [-] , J. Vychodil [-] , D. Hančík [-]

ŽK: 5. L. Uher , 50. D. Janků , 92. P. Blažek - 38. F. Jančík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KUBÁŇ Tomáš - ZETÍK Ladislav (N), SAITZ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Kolínský

Expert: Dominik Frühauf
Tip experta: výhra hostů

Jsem velmi rád, že se Březová vrátila. Ale bohužel Kněžpole patřily k vůdcům tabulky a těžko se mi představuje, že by pustily tento duel. Možná to ale na březovském hřišti ale dopadne jinak.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů