0:4
(0:2)
29. T. Král
35. T. Král
67. D. Kopčil (p.)
72. J. Hyrák
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 10:15

2.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nedakonice nadělily domácímu Slovácku čtyřku


Branky


29. T. Král , 35. T. Král , 67. D. Kopčil (p.) , 72. J. Hyrák
7

Fotbalisté Nedakonci přijeli do Starého Města s tím, že chtějí urvat alespoň bod. O to větší a příjemnější překvapení pro ně bylo, když berou všechny 3

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zásluhou Krále hosté vedli už v prvním poločase o dvě branky

Úvod utkání přinesl opatrnou hru obou týmů, protože nikdo nechtěl udělat chybu. Pro Nedakonice nastaly problémy již v 10. minutě zápasu, kvůli zranění J. Mojžíše. Přestály taky složitou situaci, kdy je zachraňoval gólman V.Hasník. Postupně však přebraly otěže zápasu. Ve 29. minutě jim za to byla odměnou vedoucí branka, o kterou se postaral Král. Ten krásnou skrytou střelou překonal brankáře domácích.  Ve 35. minutě přišla další jeho šance, kdy hlavou zavíral na zadní tyč a poslal svůj tým do dvoubrankového vedení. Do kabin se tak šlo za stavu 0:2 pro hosty. 

Hosté přidali ještě další dva fíky

I ve druhém poločase mělo navrch spíše hostující mužstvo. V 67. minutě po hezkém náběhu Dvouletého domácí zatáhli za záchranou brzdu jenom v podobě pokutového kopu. Toho se ujal Kopčil a bezpečně proměnil. Zbytek zápasu se již víceméně dohrával a čtvrtá branka Hyráka už byla pro hosty jen třešňičkou na dortu. 



Ohlasy k zápasu


1. FC Slovácko C
Radek Blažek: Začátek jsme měli solidní. Vytvořili jsme si gólovky, ale nedali jsme. Pak nás bohužel ztrestali a proměnili ty svoje. Dostali jsme dva laciné góly do poločasu. Druhý poločas jsme tam náznaky měli, ale nic nebylo dohrané. Pak dali z penalty a brejku. Chvilku to asi potrvá, než si to všechno posedá. Ta nová sestava, kluci. Budeme muset na tom pracovat.

TJ Sokol Nedakonice
Radek Čagánek předseda TJ: Do nové sezóny jsme chtěli vstoupit úspěšně, což se nám nadmíru povedlo. Od domácích jsme nevěděli co čekat, protože tam došlo k obměně kádru. Jsme velmi spokojení se vstupem do soutěže a velmi si vážíme bodů z Derfle, domácí je nebudou jen tak rozdávat. Byl to týmový výkon a zasloužená výhra. Výsledek je pro domácí krutý.



Sestavy


1. FC Slovácko C
T. Lako [-] - J. Tvrdoň [-] , R. Vagdal [-] , M. Svoboda [-] , T. David [-] , H. Liavynets [-] , M. Zatloukal [-] , F. Čech [-] , O. Vašek [-] , R. Blažek [-] , M. Mareček [-]

TJ Sokol Nedakonice
V. Hasník [-] - O. Dvouletý [-] , D. Madzia [-] , J. Mojžíš [-] , T. Král [-] , T. Král [-] , D. Kopčil [-] , O. Juřena [-] , J. Hyrák [-] , P. Šoustek [-] , T. Beránek [-]

ŽK: 25. M. Svoboda , 51. O. Paška , 84. R. Blažek , 89. J. Obdržálek - 41. D. Kopčil .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: HURÁB Lukáš - BRHEL Michal, KROČA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Kolínský

Expert: Dominik Frühauf
Tip experta: výhra hostů

Nedakonice na jaře předvedli zvýšení kvality hry. Proto si myslím, že oproti záchranářským snahám z minulé sezóny to bude vypadat jinak. Slovácko mi naopak přišlo klopýtavé.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích